Всі категорії
Додати товар

Чоловічі трекінгові кросівки salewa ms wildfire edge gtx 44, 46 оригінал

7525 грн
Опис

discount_5_percent

Оригінал, з бірками. Колір чорний.
Дуже зручні, саломони і рядом не стоять по захисту і зручності, ідеально для поганої місцевості
Размер:
UK 9,5, EU 44, USA 10,5
UK 11, EU 46 , USA 12
Длинна стельки см (смотрите фото)
Ширина стельки см

Оновлена версія високофункціональних кросівок Wildfire Edge. Чудово підходять як для походів гірськими хребтами, по типу Чорногори й Мармаросів, так і для технічно важчих скельних маршрутів Доломітами чи Піренеями. Розроблена в співпраці з гідами й альпіністами Доломітів, система шнурування Salewa Switchfit є надійною та інтуїтивно зрозумілою. Вона допомагає краще припасувати взуття до вашої стопи, запобігаючи ковзанню ноги всередині кросівка. Wildfire Edge мають комбіновану конструкцію верхньої частини, у якій поєднуються якісна натуральна шкіра товщиною до 1.6 мм, посилений нейлон, а також підтримуючі захисні накладки з термополіуретаном, що формують систему 3F System i EXA Shell. Підошва Ротоса Speed Mtn забезпечує бездоганне зчеплення на різних типах поверхонь. Завдяки спеціальним складникам гуми, підошва краще тримає на вологому камінні, в той час як агресивний малюнок протектора покращує зчеплення на грязюці чи мокрій траві. Розбірна устілка MFF+ довершує образ ідеального трекінгового кросівка.

Призначення: походи з важким рюкзаком (трекінг), подорожі, трекінг з елементами альпінізму, віа-феррата. Особливості: - водостійка дихаюча мембрана Gore-Tex Extended Comfort - добре фіксують ногу завдяки фірмовій 3F System чудові амортизуючі властивості - якісний замшевий матеріал в поєднанні з посиленим нейлоном - решіткоподібний рант для додаткового захисту Exa Shell рельєфна підошва Ротоса Speed Mtn розбірна анатомічна устілка MFF+ - система шнурування Salewa Switchfit System - спеціальна зона на носку для більш впевненого проходження скельних маршрутів Технічні характеристики: Матеріал верху: замша 1,6 мм, 1.6mm suede leather, Exa Shell Over Injected 3D Мембрана: Gore-Tex Extended Comfort Амортизуючий шар: EVA 0: Устілка: MFF+ Підошва: Роmoca Speed Mtn Дроп (перепад між п'яткою та носком): 11 мм.
Матеріали і технології: Ротоса - рельєфна підошва, яка гарантує відмінне зчеплення на слизьких та грунтових поверхнях. GoreTex Extended Comfort - дихаюча мембрана, яка захищає від вологи та опадів. SALEWA | WILDFIRE EDGE GO... SALEWA PURE MOUNTAIN

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44
  • 46
Матеріал:
Шкіра Гума
Сезон:
Принт:
Абстракція

Схожі товари