Всі категорії
Додати товар

Чоловічі шкіряні черевики берці salomon toundra 46 оригінал

9295 грн -5% 8885 грн
Опис

discount_5_percent

Оригінал, без устілок
Размер:
UK 11, EU 46, USA 11.5

SALOMON TOUNDRA PRO CLIMASHIELD WATERPROOF - зимові черевики 
Salomon TOUNDRA PRO CSWP  – це високе, тепле, зручне та надзвичайно легке взуття, яке ідеально захищає від снігу та екстремальних зимових умов. Вони забезпечують відмінний захист, дуже добре зчеплення навіть на слизькій, обмерзлій поверхні. Найтепліші зимові черевики в колекції Salomon для екстремальних умов. Вони ідеальні навіть при -40° C.

Класична обв'язка підтримується двома парами застібок для швидкої шнурівки.
Як ізоляційний матеріал використовувався   Aerogels™ Insulation .
Salomon співпрацює з лідерами нанотехнологій. Тут використовується найлегший штучний матеріал, відомий як SpaceLoft ™ (спочатку розроблений для космічних місій NASA). Була досягнута величезна економія ваги та місця у взутті. Завдяки розміщенню ізоляційного матеріалу там, де він найбільше потрібний, було створено щит, який не тільки забезпечує меншу вагу та кращу посадку, але й утримує ноги в зоні комфорту на 50% довше, ніж взуття конкурентів.
Взуття виготовлене за технологією WATERPROOF - воно повністю водонепроникне.
Комфорт забезпечує водонепроникна та дихаюча  мембрана Climashield™ .
 
Climashield  - це мембрана, що використовується у взутті, яка обмежує проникнення вологи в взуття.  Додатковою перевагою також є забезпечення оптимального рівня тепла і вологості.
 
Теплоізоляцію та тепловий комфорт при температурах до -40 градусів Цельсія забезпечує матеріал AEROGELS INSULATION .

Взуття використовує підошву Solomon під назвою CONTAGRIP у версії WINTER , яка забезпечує надзвичайне зчеплення на слизькій землі, особливо під час зимових походів.
 
 
SALOMON TOUNDRA PRO CLIMASHIELD WATERPROOF (404727) - інтер'єр 
Внутрішня частина взуття виконана за технологією BOOTIE . Це робиться для збільшення товщини взуття, щоб уникнути защемлення взуття (блокування кровообігу в нозі), навіть якщо на ногу надіті товсті шкарпетки. Проміжна підошва EVA в плеснової зоні, поліуретан, амортизує та амортизує при пересуванні по різному рельєфу, забезпечує природні рухи стопи та відчуття землі. Компресійний EVA є легким, гнучким, має хороші амортизаційні властивості, стискається та формується за малюнком стопи користувача.

Вся підошва захищена високоякісною, стійкою до стирання, нековзкою гумою з характерним малюнком протектора з чудовими властивостями самоочищення від піску та гравію та хорошою затримкою при спуску з крутого схилу.

PROTECTIVE RUBBER TOE CAP  - носок із синтетичного матеріалу додатково захищає ніс від ударів твердими та гострими предметами.
Protective heel cap - забезпечує захист і стійкість п'яти.
Gusseted tongue - язичок, зшитий з верхом, що зменшує можливість потрапляння у взуття бруду у вигляді піску або каміння та води під час переходу вбрід.
Heel foam - додаткова амортизуюча піна під п'ятою забезпечує підвищений комфорт і захист.
External heel counter - забезпечує стабільність і захист п'яти. Забезпечує підвищену стійкість всього тіла.
Furry lining - хутряна підкладка, приємна на дотик .
 
Устілки в SALOMON TOUNDRA PRO CLIMASHIELD WATERPROOF
У взутті використовуються устілки OrthoLite з антибактеріальними властивостями, які поглинають вологу та запахи, даруючи відчуття комфорту та м’якості. Вони гарантують комфорт і прилягають до анатомічної форми стопи.
OrthoLite® — це система, яка використовується у внутрішній частині взуття, поєднуючи спеціальну піну Ortholite® із обробкою, що використовується в області п’яти — ЗАХИСНОЮ п’ятковою чашкою . Піна Ortholite® гарантує, що устілка під ногою не промокає, краще охолоджує та є здоровою для ніг. Під час використання не тріскається і не втрачає своїх властивостей. ЗАХИСНА обробка підбортників робить п'яту дуже стійкою

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 46
Матеріал верху:
Шкіра Гума
Матеріал підкладки:
Хутро Термопрокладка
Сезон:
Зима
Принт:
Абстракція

Схожі товари