Всі категорії
Додати товар

Елегантні темно-сині замшеві мокасини з контрастними шнурками pier one італія 41 р.(27 см.)

850 грн
Опис

Продукція італійського взуттєвого бренда Pier One виділяється на тлі аналогів, створених іншими компаніями, своїм розкішним дизайном і високою якістю як використовуваних матеріалів, так і самого виготовлення. Над розробленням дизайну черевиків, мокасин і туфель бренда працювали досвідчені професіонали, які знають, що зараз у моді та що буде в тренді в таких сезонах. Завдяки такому підходу до створення нових колекцій, ви можете бути впевнені в тому, що доповнивши свій образ однією з моделей виробів Pier One, ви, безсумнівно, привернете увагу протилежної статі на роботі, у інституті або під час прогулянок по вечірнім вулицями міста.
Однак дивовижний зовнішній вигляд — це не єдине, що робить взуття торгової марки однією з найпопулярніших у всьому світі.
Для створення товарних позицій виробник використовує виключно матеріали натурального походження, як-от шкіра та замша. У всі часи вони славилися міцністю й надійністю, а також дорогим зовнішнім виглядом. Тут потрібно зазначити, що для того, щоб зберегти пару від Pier One в ідеальному стані на довгі роки, дуже важливо дотримуватися правил догляду. Вони пропонуються самим виробником разом із взуттям.
Ще одна перевага черевиків, туфель і мокасин Pier One, який часто є вирішальним під час купівлі такої продукції — це поєднання з більшістю предметів гардероба, використовуваних для створення класичного образу.
Хотіла б зазначити, що ціна товарних позицій бренда досить висока. Однак чи варто взагалі говорити про вартість, коли йдеться про чудову якість, дивовижний дизайн і зручність носіння взуття, яка слугуватиме вам не один сезон і збереже свій прекрасний зовнішній вигляд?
Продаються чудові фірмові мокасини — найпопулярніше взуття для прохолодної сухої погоди.
Верх виробу виконаний з товстої м'якої натуральної замші темно-синього кольору. Спереду та ззаду відкриті потички шкіри прошиті міцним подвійним швом товстими нитками контрастного світло-бежевого кольору. По верхньому краю виробу відстрочений закот. На ньому набиті люверси, через які протягне міцний товстий шкіряний шнурок карамельного кольору. Вільні краї шнурка через систему люверсів у суцільнокроєному язичку фіксуються бантиком у центрі.
Виворіт взуття не має підкладки, підкладка є тільки в зоні язичка — натуральна шкіра карамельного кольору. Закаблук виготовлений із натуральної замші карамельного кольору. Устілка фірмова дуже м'яка, не знімна. Устілка виготовлена з товстої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору.
Підошва, як і все в цій моделі, виготовлена з товстої м'якої натуральної замші темно-синього кольору. На основній шкіряній підошві зафіксовані посічені гумові шипи різного діаметра. Ці ж шипи наявні й у нижній частині замшевого задника.
Мокасини в відмінному стані. Розмір 41. Довжина устілки — 27 см. Максимальна ширина устілки приблизно 90 мм. Шкіряний шнурок на виробі дає змогу регулювати об'єм у верхній частині. Взуття на стандартну або кілька вже повноту стопи.
Модель виготовлена в Португалії.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Коричневий
Розмір:
  • 41
Матеріал:
Замша Шкіра
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари