Всі категорії
Додати товар

Гідні темно-коричневі шкіряні мокасини river island англія 10 р.( 28,5 див.)

770 грн -16% 650 грн
Опис

River Island – англійський стиль для молоді. Цей бренд пропонує одночасно елегантну і стильну одяг за цілком доступними цінами. До того ж більшість моделей характеризуються оригінальним дизайном і неповторним фасоном, які так люблять юні модниці і модники. У такому одязі можна з'явитися як на робочому місці, так і в самому елітному клубі – в будь-якому випадку Ви уславитеся яскравою і помітною особистістю з чудовим смаком. Історія бренду River Island сходить ще до 1948 року, коли англієць Бернард Льюїс вирішив відкрити свій власний магазинчик, що пропонує ексклюзивні жіночі речі з вовни. Цей магазин називався Lewis Separates і незабаром перетворився в справжню мережу фірмових бутиків, що налічує до кінця 60-х років близько 70-ти магазинів по всій країні. У 1988 році ця компанія була перейменована в відому на сьогодні River Island. Якщо спочатку компанія River Island пропонувала виключно жіночі моделі одягу, то зі зростанням популярності, причому не тільки в рідній Великобританії, асортимент став включати також і колекції чоловічого одягу. При цьому основною цільовою аудиторією компанії є саме молоді люди, які не обмежені суворими рамками і як і раніше знаходяться в пошуку себе, в тому числі і свого неповторного стилю. Це проявляється в дизайні численних спідниць, суконь, сумок, тунік, джинсів, курток, пальто та інший одяг від River Island, який, швидше, можна визначити як «клубний». Яскраві насичені кольори, блискучі пайетки і стрази, графічні принти – все це Ви без зусиль знайдете в регулярно оновлюються колекціях River Island. В таких нарядах гарний настрій Вам забезпечено. Втім, не можна сказати, що фірмовий одяг підійде тільки для клубних вечірок – тут можна знайти і цілком класичні варіанти, які будуть доречні в більш ділових умовах. Поряд з одягом, сьогодні River Island пропонує величезний асортимент взуття та аксесуарів, здатних розбавити будь-який, навіть самий пересічний образ. Стильні сумки, яскраві ремінці, елегантні гаманці і багато іншого, без чого не може уявити своє життя жодна справжня модниця, Яскравий, молодіжний, оригінальний, епатажний, але в той же час вкрай стильний і сучасний стиль виробів з колекцій River Island здатний повністю оживити Ваш гардероб, принісши з собою море фарб і емоцій навіть самі сірі будні. Продаются очень красивые фирменные кожаные мокасины молодежного дизайнерского английского мультибренда River Island. Модель полностью выполнена из натуральной кожи. На кожаной основе подошвы вшиты 4 фигурные резиновые элементы подошвы.
Верх изделия выполнен из толстой в меру мягкой ( обувь идеально сохраняет заданную форму) гладкой натуральной кожи шоколадного цвета. Передняя часть ( фактурная натуральная кожа) и фигурный задник имеет открытые швы, с обеих сторон отстроченные толстыми нитками контрастного белого цвета. По верхнему краю у обуви традиционный отворот, в котором присутствуют вертикальные разрезы. Через систему отверстий протянуты узкие кожаные шнурки цвета горького шоколада. Эти шнурки по центру цельнокроенного кожаного язычка завязываются на элегантный бантик.
Изнаночная сторона обуви оснащена подкладкой, выполненной из плотной мягкой дышащей ткани темно-коричневого цвета. Стелька очень мягкая, необыкновенно комфортная, анатомическая фирменная. Выполнена из гладкой натуральной перфорированной кожи карамельного цвета. Стелька не съемная.
Подошва у модели является продолжением кожаного верха - толстая гладкая натуральная кожа темно-коричневого цвета. На кожаной основе обуви нашиты 4 резиновые вставки, которые позволяют использовать мокасины в качестве уличной обуви. Эти пластины разной высоты: на пятке они более высокие, создавая своеобразный вариант каблучка, в месте основания стопы происходит плавный переход к более низкому уровню резиновой подошвы, который таковым и является на передней части изделия.
Мокасины в отличном состоянии. Размер указан 10. Длина стельки 28,5 см. Но модель на достаточно узкую ногу. Максимальная ширина стельки - 9 см. Обувь на невысокий подъем. Производство - Индия.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 43.5
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо

Схожі товари