Всі категорії
Додати товар

Дуже класні темно-сині чистошерстяні штани mr porter & cos англія 36 r.

1150 грн
Опис

Наша друга колаборація The Art Of The Everyday привносить трохи розкоші в ритуал одягання.
Це дивна особливість людської натури: речі, якими ми дорожимо найбільше, якимось чином виявляються тими, якими ми використовуємо найменше. Подумайте про ароматичні свічки, які ми отримали як подарунки в грудні минулого року і які нам ще доведеться спалити, або про сімейний сереж, який ми зберігаємо в очікуванні візиту глави держави, яке ще жодного разу не бачило світла дня (і потребує гарного полірування). Що спонукає нас приберігати певні речі для особливих випадків? Хіба неможливо, щоб кожен день був особливою подією?
Це були химерні роздуми, які зрештою привели до створення нашої другої ексклюзивної капсульної колекції з COS за стільки ж років — The Art Of The Everyday. Колекція, яка тепер доступна в MR PORTER і в обраних магазинах COS, була створена з двома цілями: перша — задовольнити практичні вимоги повсякденного життя. З цього погляду він зберігає сильний акцент на практичності, який вирізняв першу минулу капсульну колекцію, орієнтовану на подорожі, The Modern Traveller. Колекція з 35 предметів розроблена так, щоб її було легко носити, і вона була нескінченно універсальною, а проста палітра пило-рожевого, вугільно-сірого та темно-синього кольору була обрана так, щоб усі в колекції добре поєднувалися один з другом, знімаючи великий стрес. процес складання ранкового образу.
Другий і, мабуть, найважливішою метою колекції було привнести трохи розкоші в повсякденне життя. Це не та яскрава, показна розкіш, яку можна побачити в мармуровому вестибюлі семизіркового готелю або на циферблаті годинника, інкрустованих діамантами, а розкіш у вишуканішому сенсі цього слова. Це та розкіш, яка подобається людині зі смаком, який знаходить задоволення в дрібних деталях, що становлять її повсякденне життя. Тут немає ні яскравих речей, ні чогось, покликаного привернути увагу перехожих, на яких легко справити враження — тільки гарно сконструйований одяг, наповнений стриманою розкішшю, як-от сорочки та футболки, прикрашені намальованим від руки візерунком у карту, пальто з м'якими плечима, двобортні кардигани з вареної вовни та плісировані штани вільного сучасного силуету. Це одяг, який легко вписується у ваш будній день, але водночас викликає у вас захоплення щоразу, коли ви його одягаєте.
. Продаються чудові вовняні штани титулованого британського бренда одягу. Колаборація The Art Of The Everyday — MR PORTER&COS
Модель виконана у стилі Folk. Народний дизайн створює стриманий одяг з акцентом на деталі та якісні тканини. Ці штани «Assembly» зі щільної м'якої вовняної тканини темно-синього ( практично чорного) кольору мають укорочену звужену форму та зручний пояс на кулісці. Верх виробу — 100% вовна. Модель високої посадки. Пояс просубний на гумку та додатково стягується за допомогою текстильного шнурка чорного кольору.
Штани застібаються на потайний ґудзик, два потайні металеві гачки та прикриту ширіньку з 3 ґудзиками. Для максимально комфортної посадки спереду під поясом передбачені м'які односторонні складки. З боків практично вертикальні дуже глибокі врізні кишені ( вони зашиті). Задні кишені типово брючного типу: врізні ( вони зашиті) штанини вільні в зоні стегон, звужуються донизу.
З виворітного боку штани мають підкладку, виготовлену з м'якої щільної тканини (100% віскоза) темно-синього кольору.
Штани нові. Розмір 36 R, або 52. Розміри за схемою: 1 - 44,5 см. (у нерозтягнутому за допомогою гумки стану). 2 - 33 см. 3 - 37,5 см. 4 - 106,5 см. 5 - 16,5 см. 6 - 60 см. Глибина посадки ззаду - 43 см. Довжина крокового шва - 77,5 см.
Виробництво — румунія.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/XL/50
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари