Всі категорії
Додати товар

Чудові чорні шкіряні джинси john f. gee германія 52 р.

600 грн
Опис

Джинси від німецького бренда JOHN F. GEE JEANSWEAR (est 1972)
Старий німецький бренд, крім як у Німеччині JOHN F. GEE ніде не продаються. Бренд був популярним у 70-і-80-і. Сайта в бренда немає. Неккерманна, де була представлена продукція #JOHNFGEE, у попередньому вигляді теж немає. Відомо одне, що всі наявні речі були пошиті суто в Німеччині. Жодного Китаю, Бангладешу та ін. Хоча на ярликах по-старому "мейд ін" не залишено, це 💯% німецький продукт. Багато речей фірма виготовляла на замовлення, зокрема кастомний продукт, для різного роду заходів, презентацій, присвячених темам "вестерн", "байк" тощо.
Продаються чудові чорні шкіряні джинси німецького бренда JOHN F. GEE. Модель виготовлена з товстої натуральної шкіри чорного кольору (шкіра не гладка, не полірована, злегка шорстка, чудово виготовлена). Джинси високої посадки. Застібаються на фірмовий металевий ґудзик-больт і довгу фірмову металеву блискавку, прикриту планкою. Модель із характерними 5 кишенями. Спереду глибокі округлі врізні кишені, на краях яких набиті фірмові металеві заклепки. Над правою округлою врізною кишенею розміщена невелика подовжена накладна кишеня з фірмовими металевими заклепками у верхніх кутах.
Ззаду джинси на невеликій фігурній кокетці. Задні кишені великі накладні п'ятикутної форми. У верхніх кутах кишень набиті фірмові металеві заклепки. У центрі кишені проходить подвійна фігурна строчка міцними нитками чорного кольору. На поясі, з правого боку, пришитий фірмовий лейб бренда.
Штанини прямі, рівні на всій довжині. Штанини відрізні як спереду, так і ззаду. Штанини вільні, практично рівні на всій довжині.
З виворітного боку виробу пришита м'яка щільна підкладка чорного кольору (100% поліестер).
Джинси в відмінному стані. Розмір 52. Розміри за схемою: 1 - 44 см. 2 - 34 см. 3 - 32 см. 4 - 100 см. 5 - 21 см. 6 - 59 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/XL/50
Матеріал:
Шкіра
Модель:
Прямі
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари