Всі категорії
Додати товар

Стильні вузькі джинси з темного деніму allsaints spitalfields. англія.30/30

375 грн
Опис

Марка, що народилася всередині 90-х у британській столиці, стала уособленням лондонської вуличної моди з чітко вираженим інтелектуальним ухилом. З огляду на те, що з року в рік пропонують дизайнери All Saints, вони не чужі гарної літератури (від Мері Шеллі до Буковскі), в юності слухали панк-рок і Ніну Симон і живлять ніжність до гвинтажу в будь-якій формі. Їх одяг носили та носять Роббі Вільямс, U2, Stereophonics та інші шановані персонажі — люди цілкомсотворі та респектабельні, але з легким прибасаком. Рясно представлена чоловіча лінія, з якої, власне, і почалася історія All Saints, — витративши мінімум часу, можна стати гламурним панком, одягнувши джинси химерного крою та свинцево-сіру сорочку зі звисаючим на манер капюшона коміром. Для того, хто пущить враження, можна зачепити на все це шкіряну куртку, що жваво скидається на «косухи» із заклепками із середини 90-х. Ще варіант — одягнутися в м'який кардиган, накрутити на шию піжонський лляний шарф і, прикрасити себе потертою, яка нібито дісталася від дідуся-професора шкіряною сумкою, піти спокушати панянок на «Арт-Стрілку». Ось такий вигадливий бренд модної вуличної моди — AllSaints Spitalfields.
Перед Вами класні джинси креативного британського мультибренда бренда AllSaints Spitalfields. Джинси з матеріалу чудової якості — це, природно, 100% бавовна. Модель дуже високої посадки. Матеріал досить щільний. Колір — дуже темний денім. Джинси в міру вузькі, рівні на всій довжині. Застібаються на 5 (1+4) фірмових металевих ґудзиків — болта. З боків округлі врізні кишені, по верхньому контуру відстрочені подвійним контрастним швом, а по краях набиті фірмові металеві заклепки. Над правою врізною кишенею — невелика накладна неподібна форма (як-от трапеція), вона також з усіх боків відстрочена та обладнана фірмовими металевими заклепками.
Ззаду джинси на невеликій фігурній кокетці.
Задні кишені великі подовжені. Кишені накладні, традиційної п'ятикутної форми.
Штанини досить вузькі, прямі на всій довжині.
Джинси в чудовому стані, традиційно сидять на фігурі бездоганно. Розмір — 30/30. Розміри за схемою: 1 - 40 см. 2 - 30 см. 3 - 29 см. 4 - 100 см. 5 - 16 см. 6 - 50 см. Глибина посадки ззаду - 39 см. Довжина крокового шва - 72 см.
Виробництво — Туреччина.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 30/S/44
Матеріал:
Бавовна
Модель:

Схожі товари