Всі категорії
Додати товар

Джинси чорно-сині прямі w30-32 l30 *tom tailor* 'new dennis'

400 грн
Опис

Джинси в ідеальному стані. Модель *New Dennis*. Денім щільний (580 грамів) і жорсткий із фабричними зморшками-складками спереду на кишенях і ззаду під колінами, темно-темно-сірий із синім відтінком кольору злегка помитий на швах. Посадка середня, прямий крій, 5 кишень, фурнітура з логотипом, застібка — ґудзик-бовт і блискавка YKK, на поясі нашивка з відбитком.

На оф сайті ціна джинсів 50-70!

Склад: 100% бавовна

Мерки (бирка срезана):
напівпояс 42 см
НОС 51 см
посадка 25/35 см
довжина 99/75 см
штанина 32/22 см

Німецький бренд Tom Tailor, заснований 1962 року в Гамбурзі Хансом-Генріхом Пюньйором спочатку як фірма по пошиттєвих «квабійських» сорочок випускає якісний і доступний одяг для всієї родини. Багато хто вважає, що назва Tom Tailor — це ім'я засновника бренда. Однак це зовсім не так. Ім'я бренда перекладається як «портний Том» — дуже легко та незатейливо. Одяг від «портного» завждикорочив високу якість пошиття й індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Спочатку Tom Tailor створювався як бренд одягу, призначений для активного відпочинку. Речі мали бути максимально комфортними та зручними, не сковувати рухів. Зараз фірма випускає моделі, виготовлені швидше в стилі casual. Вони не перевантажені зайвими деталями, але водночас мають сучасний та стильний вигляд. Одяг Tom Tailor призначений для молодих людей, впевнених у собі та тих, хто цікавиться модою. Завдяки тому, що дизайнери марки випускають по дванадцять колекцій щорічно, всі моделі речей Tom Tailor мають шалену популярність і розпродаються буквально за лічені дні. Клієнти марки можуть дозволити собі оновлювати свій гардероб так часто, як вони захочуть.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 30/S/44
  • 31/M/44
  • 32/M/46
Матеріал:
Джинс Бавовна
Модель:
Сезон:

Схожі товари