Всі категорії
Додати товар

Класні вузькі "рвані" шорти креативного бренда dsquared2 італія 44 р.

425 грн
Опис

Сьогодні я розповім вам про вкрай популярний, але досить молодий бренд модного одягу. Це італійська марка «Dsquared2», назва якої означає «D-squared», або «Д» в тарілку — саме з цієї літери починаються імена творців бренда.
«Dsquared2» можна назвати сімейним бізнесом, позаяк на чолі керування стоять два брати з багатодітної сім'ї Дін і Ден Кейтони, які ще є близнюками. Уже 15-річними підлітками вони освоюють мистецтво кройки та шиття, беручи участь у навчанні занять домогосподарства, завдяки чому в підсумку створюють перші речі, зшиті своїми руками.
Хлопці залишили свій будинок у Канаді та перебралися до Америки, де 1983 року надходять у Санта-йоркську школу дизайну «Parson's School of Design», що славиться відомимиполотнями. Після закінчення навчання їм відкрилася дорога в індустрію моди, якою вони впевнено стали просуватися до успіху.
Основним стилем колекцій одягу від «Dsquared2» залишається Casual, а головною фішкою кожного показу — театралізоване тематичне шоу.
Одяг від «Dsquared2» дуже популярний серед молоді та тих людей, які не бояться еклектики, відкритої сексуальності та експериментів. Цей якісний, зручний, стильний та експресивний одяг має популярність і в недорося відомих фейк-мейкерів — з кожним роком відсоток підробленої продукції, що випускається на ринок мод маркою «Dsquared2», збільшується. Речі марки коштують досить високо, тому фейки, що стоять на лад нижче, мають попит, але, звісно, не містять у собі всі ті цінні особливості справжнього одягу «Dsquared2», завдяки яким вона й прославилася.
Брати-близнюки, яким безумовно дуже допомагає в роботі природний незримний зв'язок, продовжують активно розвивати свій бренд, фонтанувати креативними ідеями та вести активну громадську діяльність. Складно передбачити, який вигляд матиме нова колекція бренда, модельєри завжди прагнуть бути різними, дивувати та перевершувати самих себе, залишаючи незмінним лише якість і неповторний погляд на повсякденний одяг.
Продаються класні вузькі подовжені шорти креативного італійського молодіжного бренда DSquared2. Шорти виготовлені зі щільної м'якої бавовни ( 98% бавовна, 2% еластан) тканини кольору хакі з характерними рваностями та " плямами темної фарби"
Модель високої посадки. Застібаються на фірмові металеві ґудзики. ( 1 +3). Поруч з основною застібкою розміщена декоративна епатажна застібка — фірмова блискавка. На бігунці якого зображено назву бренда. Шорти з оригінальним кроєм.
Модель із традиційними 5 кишенями. Спереду — глибокі округлі врізні кишені з фірмовими металевими заклепками в кутах. Над правою врізною кишенею — традиційна маленька накладна кишенька з фірмовими металевими заклепками у верхніх кутах.
Ззаду джинси на фігурній кокетці. Задні кишені великі накладні п'ятикутної форми. На поясі — великий шкіряний лейб бренда з фірмовим маркуванням.
Штанини вузькі, звужуються донизу.
Шорти в відмінному стані. Розмір 44. Розміри за схемою: 1 - 37,5 см. 2 - 30 см. 3 - 24 см. 4 - 53,5 см. 5 - 19 см. 6 - 49 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 30/S/44

Схожі товари