Всі категорії
Додати товар

Захисні черевики, спецпід взуття, робочі черевики, захисне взуття

799 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип взуття: Черевики

Торг

Дивіться свої інші лоти, є багато цікавого за адекватною ціною.
Скину додаткові фото в Телеграм.
Оплачувати можна на мапу, ОЛХ-доставку або накладеним платіжом, що відповідає за пересилання 100 грн.
Відправлю будь-яку зручну для вас поштою.
Пишіть, телефонуйте, відповідаю швидко.
Вдалих Вам покупок)

Опис:
Розміри — 42.
Матеріал верху (шкіра).
Антиковзна підошва.
Зроблено в Італії.

Склад літніх робочих сандалів із натуральної шкіри КРС, за своїми властивостями міцна, довго слугує, гнучка, стійка до зношування. Внутрішня підкладка з Камбрелю, спеціального ламінованого нетканого матеріалу всмоктувального піт, рідини.
Підошва робочих сандалів із поліуретану двошарової щільності, має рельєфність, не ковзає, стійка до олив. П'ятка спецобуви абсорбує удари, є сталевий носок зі стійкістю до ударів 200 Дж і стискання до 15 кН.
Комфорт і безпека спецобуви:
Структура та склад спецобуви роблять їх зручними та повноцінно безпечними. Комфортні, тому що зроблені з натуральної шкіри, самі по собі еластичні, легко чистяться, довго зношуються.
Частково робочі сандалі відкриті, нога не потіє, а ще це все можливо завдяки підкладці з Камбрелю. Сталевий носок захищає від ударів і стискання, п'ята зменшує енергію ударів. Підошва щільна, нековзна, безпечна за наявності на виробництві олій тощо.
Зовнішній вигляд робочих сандалей:
Модель робочих сандалій проста й естетична, носок закритий, але спецвзуття частково відкрите для спекотної та теплої погоди.
Робоче взуття чудово прошите, компактне, досить легке, міцне, підошва щільне.
Модель відповідає європейським нормам і стандартам EN20347, EN20344, які свідчать про те, як саме і за якими критеріями має виготовлятися робоче взуття, які матеріали, захисні комплектуючі мають бути й в яких галузях вони мають використовувати.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
Продавець
denis1242641
denis1242641
Суми
Була

Схожі товари