Всі категорії
Додати товар

Фонтан для кішок wopet-поїльник для кішок і собак usb-насос 2 л синій

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Фонтан для кішок WOPET-поїльник для кішок і собак USB-насос 2 л синій

- Безпечний матеріал: ми хочемо створити світ, у якому домашні тварини та їхні сім'ї будуть здорові та щасливі. Фонтанчик для кішок WOPET виготовлений із високоякісного матеріалу ABS, спеціально розробленого для використання в фонтанчиках для котів. Він екологічно безпечний і не містить BPA, довговічний, легко збирається й чиститься. Вибирайте наш фонтан для котів і подаруйте своєму улюбленому вихованцю найкраще.
- Тихий і енергоефективний насос: наш фонтанчик для кішок WOPET обладнаний надтихим насосом (нижніше 35 дБ), який створює тиху та невимушену обставу для вас і вашої кішки. Наш насос також енергоефективний і довговічний, що принесе вам і вашій кішці тривале задоволення. [Зверніть увагу, що важливо підтримувати рівень води вище мінімального рівня води, щоб знизити рівень шуму насоса та продовжити термін його експлуатації.]
- Вода для котів потребує привабливого дизайну: наш питний фонтанчик для кішок WOPET з двома дизайнами приваблює вашу кішку та спонукає її пити більше. Удосконалена система циркуляції зберігає воду свіжою й чистою. Корисна та гігієнічна питна вода для ваших улюблених вихованців! Ємність: 2 літри, потрібно менше дозаправляння.
- Множинна фільтрація: фонтанчик для води для хатніх тварин WOPET обладнаний потрійною системою фільтрації. Губка вловлює котячу шерсть і бруд, шар іонообмінної смоли пом'якшує водопровідну воду, а третій шар активованого вугілля видаляє неприємний присмак і запах, забезпечуючи ваших вихованців свіжою й чистою водою. Ви можете розраховувати на здорового кота! Міняйте фільтр кожні 2-4 тижні, щоб забезпечити здорову воду.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари