Всі категорії
Додати товар

Музична система cd-плеєр із радіо dab/dab plus/fm

5200 грн -34% 3458 грн
Опис

ПОШКОДЖЕНА КОРОБКА,Є US РОЗЕТКА ТИП (В)!

- Компактна музична система: від аудіофахівця i-box постачається компактна стереосистема Shuffle. Він поєднує в собі CD-плеєр Bluetooth з DAB-радіо, USB-MP3-плеєр і вхідне гніздо AUX, а також станцію бездротової швидкої зарядки потужністю 10 Вт і стереодинаміки 2 x 5 Вт для звуку, що заповнює всю кімнату. І все це має витончений, компактний і сучасний дизайн, який доповнить будь-який дизайн інтер'єру.
- ✔️ Радіо DAB/DAB+/FM: з музичною системою Shuffle у вас завжди буде великий вибір музики та шоу. Слухайте останні новини, хіт-паради та інтерв'ю з кришталево чистим звуком за цифровим радіоDAB. Збережіть до 60 попередньо встановлених станцій (30 DAB і 30 FM), щоб ви могли миттєво отримати доступ до улюблених станцій. DAB+ забезпечує кришталево чисту якість звуку, автоматично шукає всі доступні радіостанції та відбиває їх на РК-дисплеї.
- ✔️ КІЛЬКА ВАРІАНТОВ ВХОДІВ: насолоджуйтеся відтворенням улюблених пісень із вашої колекції компакт-дисків за допомогою унікального інтелектуального програвача компакт-дисків, який можна вставити зверху, або використовуйте функцію динаміка Bluetooth або вхідне гніздо AUX для прямого під'єднання до смартфона або планшета. Ви також можете під'єднати USB-накопичувач до роз'єму та відтворювати файли MP3 безпосередньо з системи HiFi.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари