Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір таро - ошо дзен, книга + карти

445 грн -2% 440 грн
Опис

Якщо робота з традиційними колодами дозволяє зазирнути у майбутнє, то карти Ошо Дзен Таро закликають нас звернути увагу на те, що відбувається у нашій душі тут і зараз. Тільки усвідомлюючи істинний сенс подій, що відбуваються, і працюючи з власною підсвідомістю, можна отримати глибокі, філософські відповіді на всі питання. Ошо закликав сприймати життя як гру та усвідомлювати кожну дію, явище - лише за такого підходу можна осягнути справжній сенс буття. Саме тому колоду жодним чином не можна зарахувати до класичних.

У складі колоди не 78, а 79 карт - доданий Аркан Майстер, на якому зображений сам Ошо. Можна сказати, що це свого роду порожня карта, що говорить про те, що людина сама знає відповіді на поставлені запитання. Назви Арканів теж далекі від класики. Якщо, наприклад, Жриця називається Внутрішнім Голосом, Закохані - Коханцями, Путівник - Самотністю, то п'ятий Аркан під назвою Ніщо й одинадцятий - Прорив, змушують все-таки зрозуміти, що про традиційну структуру годі й говорити.

Масті також названі інакше: замість Жезлов ми бачимо Вогонь, замість Кубків - Воду, замість Мечів - Хмари, а замість Пентаклів - Веселку. Самі масті не прописані на картах - Молодші Аркани можна відрізнити один від одного кольором кристала-ромбіка, розташованого по центру нижньої частини. У Вогню ці ромби червоні, у Води - блакитні, у Хмар - сірі, а у Райдуги - відповідно райдужні. Усі Молодші Аркани та фігурні карти Ошо Дзен Таро промальовані. Купити Ошо Дзен Таро можна тарологу будь-якого рівня - як початківцю, так і професіоналу. Для того, щоб працювати з цими чудовими картами, необов'язково навіть мати якийсь досвід. Багато хто вибирає цю колоду як свою найпершу і вже за кілька тижнів практики повністю з нею освоюються.

Стан - Новий
Країна виробник - Україна
Мова колоди - Російська
Матеріал колоди - Виготовлені на щільному папері 350 гр/м2
Тип поверхні паперу - Зображення вкрите лаком
Розмір карт - 70 х 105 мм
Комплектація - Книга Ошо Дзен Таро: зцілення душі, Таурте Світлана + Колода із 79 карт
Мова книги - Російська (281 ст), м'яка обкладинка
Вага пакування - 460 гр (Одне пакування на набір. Колода без пакування, у плівці)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари