Всі категорії
Додати товар

Курсові роботи з техногій харчових концентратів

2000 грн
Опис

Теми для курсових робіт:
Характеристика технологічних властивостей сировини, вибір та обґрунтування технології виробництва вказаного виду продукції.
Порівняльна характеристика способів виробництва вказаного виду продукції. Обґрунтування доцільності застосування обраного способу виробництва.
Вибір добавок або нових видів сировини та обґрунтування технології виготовлення вказаних виробів підвищеної харчової цінності та/або оздоровчо-профілактичного призначення.

Вироби Суп-пюре гороховий з мясом, Борщ домашній, Каша рисова с изюмом, Млинці картопляні з цибулею, Соус білий яєчний, Соус томатний «Особливий», що не потребує варіння, Суміш молочна з гречаним відваром для дитячого харчування, Вівсяні пластівці «Геркулес», Суміш молочна яблучно-вишнева для дитячого харчування, Борошно рисове вітамінізоване для дитячого харчування, Палички кукурудзяні неглазуровані, Палички кукурудзяні неглазуровані з корицею, Кава натуральна смажена, Цикорій смажений, Подушечки з молочною начинкою, Кільця глазуровані, Чіпси картопляні формовані з цибулею, Палички картопляні заморожені
Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини.
Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів

Курсову роботу студент виконує за однією із запропонованих тем:
1. Характеристика технологічних властивостей сировини, вибір та обґрунтування технології виробництва вказаного виду продукції.
2. Порівняльна характеристика способів виробництва вказаного виду продукції. Обґрунтування доцільності застосування обраного способу виробництва.
3. Вибір добавок або нових видів сировини та обґрунтування технології виготовлення вказаних виробів підвищеної харчової цінності та/або оздоровчо-профілактичного призначення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари