Всі категорії
Додати товар

Курсова робота «технології хлібобулочних виробів»

2300 грн
Опис

Теми курсових робіт

Характеристика технологічних (властивостей основної сировини виходячи із заданих показників якості, та обґрунтування технології виготовлення житнього або житньо-пшеничного хліба з неї.

Порівняльна характеристика способів приготування тіста з житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Обґрунтування доцільності застосування обраного способу з борошна заданої якості.

Характеристика (технологічних властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обґрунтування технології виготовлення пшеничних сортів хліба з цієї сировини.

Порівняльна характеристика | способів | приготування тіста з пшеничного борошна. Обґрунтування доцільності застосування обраного способу з борошна заданої якості.

Характеристика (технологічних (властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обґрунтування технології виготовлення булочних виробів з неї.

Порівняльна характеристика способів (приготування тіста для булочних виробів. Обґрунтування доцільності застосування обраного способу з борошна заданої якості.

Характеристика (технологічних властивостей основної сировини, виходячи заданих показників її якості, та обґрунтування технології виготовлення здобних виробів з неї.

Порівняльна характеристика способів приготування тіста для здобних виробів. Обгрунтування доцільності застосування обраного способу з борошна заданої якості.

Характеристика технологічних властивостей основної сировини, виходячи із заданих показників її якості, та обгрунтування технології виготовлення дієтичних виробів з неї.

Порівняльна характеристика (способів (приготування тіста для дієтичних виробів. Обгрунтування доцільності застосування обраного способу з борошна заданої якості.

Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини.
Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів.
Зміст пояснювальної записки включає такі пункти:
1. Вступ.
2. Вихідні дані, передбачені завданням.
3. Вихідна (уніфікована) рецептура заданого виробу на 100 кг борошна. Органолептичні та фізико-хімічні показники, які характеризують якість цього виробу за нормативною документацією.
4. Вимоги до якості сировини, яку використовують.
5. Характеристика хлібопекарських властивостей борошна, виходячи із заданих показників якості, їх вплив на перебіг технологічних процесів та якість хліба. Заходи з перероблення такого борошна.
6. Параметри технологічного процесу приготування вказаного виду виробу.
7. Обґрунтування доцільності обраного способу тістоприготування порівняно з іншими способами.
8. Обґрунтування вибору апаратурно-технологічної схеми та її графічне зображення (на папері формату А3).
9. Опис технологічного процесу тістоприготування з посиланням на позиції технологічної схеми.
10. Розрахунок пофазної рецептури на 100 кг борошна.
11. Розрахунок виробничої рецептури.
12. Розрахунок кількості сировини, потрібної для роботи однієї зміни (12 год).
Список джерел посилання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари