Всі категорії
Додати товар

Шлях випереджувального кулака

450 грн
Опис

Збір нотаток легендарного Брюса Лі. На перший погляд, вони присвячені бойовому мистецтву Джіт Кун До, тренуванням і відпрацюванням прийомів. У Джит Кун До об'єднані багато стилі східних єдиноборств, англійський і філіппінський бокс. Вперше випущена 1975 року, ця книга стала одним із найпопулярніших практичних посібників з бойових мистецтв. ПУТИ ОПЕРШНЬОГО КУЛАКА охоплює не тільки фізичні, а й фізичні аспекти самовдосконалення. За докладним описом техніки стоїть глибока філософія людини, яка була строгою до себе, наполегливо йшов обраним шляхом і тому досягла успіху.

Фішки книги
Оригінальні ілюстрації Брюса Лі. Детальний опис теорії та практики Джіт Кун До, який сам Лі вважав універсальним методом вивчення, а не просто технікою бою.

Цитати з книги

Що таке кунг-фу?
Кунг-фу — це складова частина філософії даосизму та Едуарда, ідеалом яких є принципи: не стикатися лоб у лоб із зовнішніми силами, прогнутися під їх тиском із тим, щоб, розігнувшись, стати ще сильнішим.

Боротьба із собою
Щойно я починав думати про те, щоб розслабитися, я тільки лише більше закріплювався: все виходило проти своєї волі. Щойно я говорив собі: "Ти маєш розслабитися", то тут же вимогу, закладена у слово "продовжить", виявляється абсолютно несумісною з бажанням розслабитися.

Залізна людина
Я прийшов до висновку, що життя заслуговує того, щоб просто жити, а не аналізувати всілякі концепції. Я щасливий тому, що щодня розтану, і я абсолютно чесна, що не знаю, де межа. Кожен день для мене — це Об'явлення, це якесь нове відкриття.

Порада від Брюса Лі
Найкращою вправою для розвитку почуття рівноваги є підскоки зі скакалкою. Спочатку стрибки на одній нозі, тримаючи іншу перед собою, потім — зміна ніг. Після цього, обертаючи мотузку, стрибайте по черзі на кожній нозі (це не так просто, як може здатися), домагаючись найвищої швидкості.

Головна риса майстра
Найважливіша характеристика атлета-майстра — це легкість, з якою він виконує всі свої рухи, навіть за максимального зусилля. Для новачка ж характерні напруженість, зайві рухи, надмірні зусилля.

У чому сила, брат?
Страх походить від невизначеності. Коли ми абсолютно впевнені в чомусь, чи це навіть від свідомості нашої значущості або нетвербності, страх нас не відвідує. Отже, відчуття повної марності може бути джерелом хоробрості.

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був