Всі категорії
Додати товар

Малювання фігури людини. повне керівництво

850 грн
Опис

Про книгу
Обов'язковий посібник для всіх, хто хоче навчитися малювати фігуру людини.

У цій всеосяжній енциклопедії провідний викладач з малювання у світі Джованні Чиварді ділиться професійними порадами з вивчення форми та пристрою тіла, виготовлення начерків, малювання оголеної та одягненої натури, обличчя, рук і стоп.

Завдяки технічним порадам і практичним рекомендаціям, проілюстрованим видатними роботами автора, книга стане неоціненним джерелом знань для будь-якого художника. І новачок, і досвідчений художник-професіонал зможуть вивчити нові техніки, запозичити досвід і розвинути свої навички малювання. Автор розглядає такі теми:

- Основи пластичної анатомії

- Випромінена натура

- Малювання музейних експонатів

- Швидкі начерки

- Нюанси малюнка голови, обличчя, пензлів рук, стоп

- Рискання дітей, дорослих, людей похилого віку

- Одяг і драпірування

Кожна тема супроводжується докладними покроковими поясненнями та великою кількістю прикладів.

Малювання людини — фігури повністю або обличчя — може стати найяскравішим і глибшим досвідом у житті художника. Уміння зображати людей із найдрібнішими відмінностями в межах обличчя, фігурі, жестах, позах, манері рухатися досягається уважним і задумливим наглядом, а також знанням анатомії та пропорцій і лише після цього може інтерпретуватися художником на свій лад.

Малювання людей — це мистецтво, наука та задоволення. З цим повним керівництвом зображення стане більш переконливим і живим, ніж сама натура!

Для кого ця книга
Для досвідчених і художників-початківців
Для учнів художніх шкіл
Для тих, хто хоче навчитися робити швидкі реалістичні начерки людей
Для тих, хто хоче малювати портрети на професійному рівні

От автора
Матеріали та особливості їх використання докладно освітлюються в багатьох джерелах, але мій досвід викладання підказує, що новачків необхідно ознайомити в стиснутій і спрощеній формі з найпопулярнішими матеріалами та результатами їх застосування.

Щойно ви освоїте способи роботи з різними матеріалами та відчуєте впевненість, спробуйте крокувати за межі зображення дійсності. Нехай отримані знання стануть джерелом натхнення і творчим стимулом, що допомагає увійти в контакт із глибинними переживаннями та передати їх у формі малюнка.

Не забувайте, що техніка малювання для художника — інструмент, який, якщо майстерно опанувати ним, можна пристосувати до будь-яких ситуацій і адаптувати під свої потреби.

Фішки книги
Опис анатомії людського тіла та поради, як застосовувати ці знання в малюванні
Сотні прикладів фігур і портретів
440 сторінок задоволення, теорії та практичних порад

Цитати з книги
Уміння малювати
Уміння малювати означає насамперед вміти бачити, аналізувати, відчувати емоції та майстерно володіти технікою, щоб повною мірою висловити свій задум і настрій.

Папір
Пробуйте різні сорти паперу: гладку, зернисту, фактурну, кольорову. Завжди купуйте папір найвищої якості, який можете собі дозволити, — не найкраща та дешева напевно позбавить страху чистого аркуша (поскольку його не сумно буде викинутий), але результат не виправдає очікування.

Реальність у блокноті

Завжди носіть із собою маленький блокнот і малюйте в ньому все, що вас зацікавить. Так ви навчитеся бачити та осмислювати графічні аспекти реальності.

Малюнок із натури
Малюнок з натури (пейсаж, люди та натюрморт) залишається основним способом освоєння техніки малювання й закріплення навичок без роздумів про художню цінність твору на початковому етапі.

На кінчику олівець
Уявіть, що кінчик олівця рухається не на папері, а по поверхні тіла моделі, відтворює важливі нерівності та контури та намітає основні структурні лінії, розкриваючи складний пристрій тіла та виразність пози.

Анатомія для художників
Знання анатомії не обмежує художника в творчій свободі та виразних засобах. Навпаки, воно слугує стимулом руху вперед, до нового та незвіданого.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Був

Схожі товари