Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Мультитул west biking yp0719243 yellow кишеньковий набір інструментів для велосипеда "kg"

307 грн -18% 253 грн
Опис

Детальна інформація про оплату та доставку

Способи оплати

- Післяплата: здійснюється через Нову Пошту, при отриманні товару (відправлення за умови мінімального авансу 50грн). Пересилання грошей з накладеного платежу оплачує клієнт. (20 грн + 2% від суми післяплати)

- Безготівковий розрахунок: оплата на картку Приват Банку ФОП. При підтвердженні замовлення наш менеджер надасть усі необхідні дані для перекладу. Доставка товару при безготівковому розрахунку здійснюється при 100% передоплаті.

- Онлайн оплата на сайті Visa/MasterCard: При оформленні замовлення, виберіть пункт "Оплата картою Visa, MasterCard".

Терміни доставки

- Якщо товар "В наявності": Доставка товару, наявного на основному складі здійснюється на протязі 1-2х робочих днів з моменту оплати замовлення. На сайті, дані товари, що мають позначку «У Наявності».

- Графік роботи: з 9.00 до 17.00 з понеділка по п'ятницю. Замовлення відправляються кожен день до 16:00-17:00, крім неділі. Вартість доставки замовлення оплачується на місці при отриманні товару згідно тарифів перевізника.

Повернення/обмін

- Якщо отриманий товар не підійшов за будь-яких причин, Ви завжди можете його обміняти або повернути в 14-ти денний термін з моменту відправлення замовлення. Повернення здійснюється у випадки якщо товарний вигляд не порушений, а також при відсутності слідів використання, за рахунок клієнта.

- Якщо Ви виявили брак, повідомте нам. І ми обміняємо його за свій рахунок, або відшкодуємо 100% вартості товара.

Доставка

- Ми відправляємо Ваше замовлення Новою Поштою, Укрпоштою, Justin)

Дорогие клиенты прошу обратить внимание, в некоторых случаях возможно
изменение условий доставки, в связи с загруженностью
В любом случае с Вами свяжеться менеджер для уточнения деталей отправки

Программа защиты покупателей

- Компания ******* страхует Ваши посылки на 3000 грн. Вы можете не переживать когда оплачиваете продавцу полную сумму, так как компания ******* побеспокоилась о безопасности Вашей покупки. Более подробно можно ознакомиться здесь: *****************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize