Всі категорії
Додати товар

Портативний компресор carsun для автомобіля, мотоцикла, велосипеда

1000 грн
Опис

Є доставка будь-якою поштою та завжди є в наявності, можете відразу замовляти не спрашуючи.

Портативний компресор для автомобіля, мотоцикла, велосипеда, самоката, м'яча незамінний під час дальніх поїздок і подорожей. Зручний, компактний компресор на акумуляторі дасть вам змогу легко підкачати колеса або дізнатися тиск у них. Насос дасть вам змогу не тільки підкачати колеса, але за потреби і спустити їх до потрібного вам показника. На задній панелі компресора розміщений відсік, у якому розміщуються три насадки, які дають змогу накачати не тільки колеса автотранспорту, а й колеса велосипеда, футбольний м'яч або ж матрац для плавання. Також є режим, який дає змогу вам самостійно вибрати необхідний для вас тиск у певному предметі. Насос має компактні розміри, невелику вагу та стильний сучасний дизайн. Виготовлений із якісного пластику, стійкого до ударів і падінь. На передній панелі розміщений невеликий екран, на якому зображається заряд компресора, одиниці вимірювання, 5 режимів роботи насоса, необхідний тиск, а також тиск на цей момент. Нижче розміщена панель керування, у центрі розташована кнопка вмикання, а навколо неї розташовані ще 4 кнопки. Для початку роботи необхідно увімкнути насос для цього потрібно затиснути кнопку вмикання доти, поки екран не засвітиться. Після чого необхідно вибрати режим роботи компресора, всього таких режимів 5, на кожному виставлено рекомендований тиск, який можна змінити на свій розсуд:

Перший режим під час увімкнення дає можливість самостійно вибрати необхідний тиск під певний предмет. Одиниці виміру PSI.

Підкачування м'яча — виставлено рекомендований тиск 8.0 PSI.

Підкачування велосипедних коліс — виставлено рекомендований тиск 45.0 PSI.

Підкачування шин мотоцикла — виставлено рекомендований тиск 2.00 BAR.

Підкачування автомобільних коліс — виставлено рекомендований тиск 2.50 BAR.

Для їх перемикання досить натискати на праву кнопку від увімкнення. Вибравши режим, ви самостійно можете його відрегулювати за допомогою кнопок плюс і мінус. Якщо режим обраний, і тиск вас влаштовує досить точково натиснути на кнопку увімкнення. Під'єднати компресор до необхідного предмета можна за допомогою шланга, який прикріплений до корпусу з правого боку. Також на корпусі зліва розташована кнопка для спуску, натиснувши на неї, повітря поступово виходить, а тиск падає. Безсумнівно зручна функція, особливо для автомобілістів. Крім невіддільних функцій, насос має вбудований ліхтарик і сигнальне світло. Світлодіодний ліхтар полегшує роботу у вечірню пору, що дасть змогу одночасно підкачувати та підсвічувати колесо. Натиснувши один раз, вмикається лід ліхтарик, у разі повторного натискання режим стробоскоп червоного кольору, натиснувши ще раз стробоскоп починає працювати в іншому темпі. Поруч біля ліхтарика розташовані порти USB і Type-C, вони призначені для заряджання самого насоса та портативної техніки. Для того, щоб зарядити насос, необхідний кабель Type-C, який йде в комплекті.
Характеристики: Виробник: CarSun. Матеріал: пластик. Напруга: 7.4 В.
Ємність акумулятора: 2 х 2000 mAh.
Потужність: 60 Вт.
Довжина шланга: 15 см.
Довжина кабелю: 120 см.
Вага: 380 г.
Розміри (ДхШхВ): 16 х 6.7 х 4.4 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
viktor_1992
viktor_1992
Супер-продавець
Чернігів
82% виконаних замовлень
Був

Схожі товари