Всі категорії
Додати товар

Велосипедна сумка тримач для телефону до 7 дюймів black/чохол для велосипеда на кермо

220 грн
Опис

Ця сумка-тримач призначена для комфортного використання телефону під час керування велосипедом. Телефон буде захищений від дощу та вібрації. А прозора кришка сумки дозволить керувати сенсором телефону через плівку, як його рідне захисне скло. Таким чином, можна сміливо користуватися навігацією в телефоні під час їзди, приймати дзвінки, перемикати треки і т.д.

Всередині сумки під прозорою кришкою пришиті широкі стрічки-липучки для кріплення телефону.
Стінки сумки виготовлені з водовідштовхувального матеріалу. Шви нижньої частини сумки знаходяться вище zip-блискавки, що закриває сумку.
Таким чином, речі в сумці і сам телефон будуть надійно захищені від дощу.

У верхній частині тримача передбачений козирок для захисту від сонця.

Максимальний розмір телефону, який може поміститися в цій сумці власника – 17см*9см. Тобто для телефонів діагоналлю до 7 дюймів.
Однак слід врахувати, що в деяких моделях великих телефонів (особливо це стосується 6.5-7 дюймів), датчик наближення може потрапляти якраз під козирок сумки. Внаслідок чого телефон може блокувати екран, плутаючи козирок з наближенням вухом або кишенею господаря.
Якщо Ви зіткнулися з такою ситуацією, щоб уникнути блокування екрана, цей датчик можна відключати в налаштуваннях телефону на час поїздки.

Знизу до сумки пришиті 2 поздовжні та одна поперечна стрічка-липучка для кріплення її до виносу керма велосипеда ("Т"-подібне місце).

Характеристики

Матеріал
Поліестер

Відділення
1

Вага
100 г

Розміри
19*10,5*7 см мм

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари