Всі категорії
Додати товар

Тримач телефона мотоцикла велосипеда qi 15w im

700 грн
Опис

Qi Тримач телефона мотоцикла 15W iMESTOU

- одночасне бездротове заряджання/USB-C: замість перемикання в режим Qi/USB, цей зарядний пристрій для мотоцикла дає змогу бездротовому живленню мобільних телефонів і одночасному заряджанню камер/MP3/MP4 через USB C. вбудований бездротовий ланцюг 15 Вт , цей пристрій швидко заряджає смартфон, підтримує заряджання Qi; вихід USB-C 20 Вт забезпечує набагато швидше заряджання, ніж: для заряджання USB необхідний кабель USB C.)
- працює через під'єднання/під'єднання до роз'єму USB A: , крім звичайного способу отримання живлення за допомогою під'єднання до батарей 12 в/24 в, тримач зарядного пристрою для мотоцикла/USB працює під час під'єднання до зовнішнього роз'єму USB A зарядних пристроїв/акумуляторів. бездротовий зв'язок і USB C працюють одночасно під час під'єднання до батареї; сам бездротовий зарядний смартфон під час під'єднання до роз'ємів USB.
- керування однією рукою: один клік для миттєвого блокування телефона та натисніть телескопічні модулі з двох боків, щоб негайно вийняти телефон, недавно розроблений зарядний пристрій для тримача телефона робить роботу простою та легкою під час водіння.
- алюмінієва основа керма для суперстійкості: виготовлений з алюмінієвого сплаву, затискного кронштейна з неіржавкої сталі, тримач для телефона забезпечує стабільність телефона, а кріплення стабільне на мотоциклах.ніколи не ламайте та не ламайте струшуйте
- обертання на 360° на кермі/огляду заднього огляду: розроблений із кульовим шарніром, цей бездротовий зарядний пристрій для мотоцикла/USB можна регулювати під будь-яким кутом, щоб відповідати вимогам горизонтального/вертикального екрана; постачається з адаптером для дзеркала заднього огляду, пропонує варіанти кріплення керма та дзеркала заднього огляду.
- універсальна посадка та широка сумісність — з двома втулками для кріплення керма різної товщини.цей тримач для телефона універсально підходить для керма діаметром від 2,2 см до 3,2 см.висуважні ніжки дають змогу розмістити великі телефони від 4" до 7". (Максимальна товщина (мобільний телефон і корпус) має становити ≤ 0,63 дюйма.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gapka
Люлічка
Супер-продавець
Сарни
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари