Всі категорії
Додати товар

Задній велосипедний ліхтар tavaler водонепроникний, ipx4

400 грн
Опис

Інформація про цю статтю

- 【Оновлення до зарядного порту Type-C】Задній ліхтар для велосипеда Tavaler оновлено до зарядного порту Type-C, який є швидшим, ніж зарядні порти micro USB. Вбудований акумулятор ємністю 300 мАг, повна зарядка займає лише 1 годину, а час підсвічування становить до 7 годин, що забезпечує тривалий час автономної роботи для вашої безпеки під час подорожей.
- 【Відповідає правилам дорожнього руху Німеччини】 Велосипедний ліхтар пройшов сертифікацію стандартів STVZO та отримав номер K-mark (K1496), відповідає правилам дорожнього руху Німеччини та забезпечує найефективнішу гарантію безпеки під час вашої подорожі.
- 【Дотримуйтеся безпечної дистанції】Задній ліхтар велосипеда може забезпечити 200 метрів яскравості та поля зору, а кут освітлення становить 220° по горизонталі. Більш широкий кут світла швидко розпізнається іншими учасниками дорожнього руху та підтримує безпечну дистанцію.
- 【Водонепроникність IPX4 і нагадування про низький рівень заряду батареї】 Відповідно до стандарту IPX 4, задній велосипедний ліхтар є водонепроникним і захищеним від бризок, що дозволяє вам вільно їздити під дощем (не промокаючи у воді). Коли батарея розряджається, горить зелене світло, щоб нагадати вам.
- 【Встановлення та портативність без інструментів】Наші задні ліхтарі для велосипедів не потребують додаткових інструментів для встановлення, їх легко встановлювати та розбирати, а силікагель ефективно запобігає ковзанню. Вага 26 г, він компактний і портативний, його можна носити в сумці або рюкзаку.

Описи товарів

Характеристики продукту:

Ємність акумулятора: 300mAh
Час заряджання: 1 година
Час роботи: 7 годин
Спосіб заряджання: Type-C
Нагадування про заряджання: синє світло - повне, зелене світло - зарядка,
низький заряд акумулятора - зелене світло блимає
Сертифікація: Знак K: K1496
Вага: 26 г
Матеріал: ABS + PMMA
Водонепроникність: IPX4 Вихідна
напруга: 3,7 В Комплект

поставки:

шосейний велосипедний ліхтар * 1
кабель Type-C * 1
силіконовий ремінь * 1
німецька інструкція*1

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари