Всі категорії
Додати товар

Велосипедний насос xiazir i50psi електричний чорний

1800 грн
Опис

Велосипедний насос XIAZIR I50PSI, електричний з великим манометром для
манометра, міні-велосипедний насос для всіх клапанів, акумуляторний повітряний
насос для автомобілів, велосипедів, електронних велосипедів

Про цей товар

- 【Функція ліхтарика. Універсальний повітряний насос з літієвою батареєю ємністю 2000 мАг.]: Цей повітряний компресор є ідеальним вибором для легкого накачування автомобільних та мотоциклетних шин, м'ячів та багатьох інших речей. Поставляється з потужною літієвою батареєю, що перезаряджається, ємністю 2000 мАч. Яскравий світлодіод COB дозволяє знайти всі клапани навіть у темряві.
- Потужний електродвигун та функція автоматичної зупинки: повітряний насос оснащений потужним двигуном із максимальним тиском наповнення 150 фунтів на квадратний дюйм. Завдяки функції автоматичної зупинки надлишковий тиск запобігається автоматичному відключенню пристрою після досягнення заданого тиску.
- 【Практичний світлодіодний дисплей】: Завдяки великому та чіткому цифровому світлодіодному дисплею у вас буде достатня видимість у будь-яких умовах. Чіткий світлодіодний дисплей у будь-який час дає вам інформацію про поточний тиск та стан батареї; його можна регулювати між фунтами на квадратний дюйм, барами та кг/см².
- 【Достатньо маленький та зручний для перенесення】: пристрій можна легко носити з собою у валізі або рюкзаку, щоб швидко нагнітати повітря у шини в дорозі.
- 【З безліччю різних насадок】: Компресор поставляється з безліччю аксесуарів (адаптер для клапанів Presta та Dunlop, адаптер для надувних матраців, кулькова голка, USB-кабель для заряджання, сумка для зберігання та транспортування).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари