Всі категорії
Додати товар

Велосумка велосипедна сумка під раму трикутник велосипедная сумка

220 грн
Опис

B - SOLL Сумка днях велосипеда на раму - це кутова Велосумка, яка була розроблена для невеликих корисних речей. Ви без проблем зможете покласти вї неї смартфон і інші малогабаритні девайси або речі.
B-SOLL Сумка для велосипеда під раму - ідеальний варіант для корисних речей, інструментів, карт, запасних деталей і т.п. Може кріпитися до всіх кутів рами!
Сумка на велосипед виготовлена з безпечного та екологічного матеріалу - водовідштовхувального поліестеру, який забезпечить надійність і безпеку Ваших речей навіть в несприятливу дощову погоду. Велосипедна сумка дуже легко кріпиться, без особливих зусиль.
Дуже важлива якість на дорозі є наявність світловідбивних смуг, які підвищують безпеку їзди в темний час доби. Велосумка на раму підійде для будь-якого виду велосипедів. Має невеликий розмір 26х14х6 см, а вага становить 78 г!
Оригінальний дизайн, практичність і зручність - все це сумка для велосипеда. Необхідний атрибут для кожного велосипедиста, який багато часу проводить за улюбленим транспортом, а так само просто для тих, хто зібрався проїхати будь-яку потрібну дистанцію прихопивши з собою особисті речі.
Перед відправкою даний товар перевіряється на цілісність та працездатність!!!

ДИВІТЬСЯ ВСІ МОЇ ОГОЛОШЕННЯ!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари