Всі категорії
Додати товар

Сумка для зберігання велосипедних велосипедів epessa для їзди на велосипеді, сумка для...

497 грн
Опис

Сумка для зберігання велосипедних велосипедів Epessa для їзди на велосипеді,
сумка для інструментів для ремонту велосипедів з герметичною блискавкою для
клітки для пляшки води для велосипеда (для клітки для пляшки з водою)

Колір Для клітини з пляшкою води
Розмір Один розмір
Бренд Epessa
Матеріал Поліуретан (PU), етиленвінілацетат (EVA)
Тип обслуговування транспортного засобу Велосипед

* * *

Про цей пункт

- [ Підбір вашого велосипеда ] Процес жорсткої оболонки холодного віджиму, поверхня тканини PU ідеально поєднуватиметься з металевою текстурою ваших велосипедів. Виготовлений з високоякісного матеріалу EVA, надзвичайно легка вага, стійкий до падіння і не легко деформується. Не турбуйтеся про те, що він потирає ноги під час їзди, навіть якщо велосипед хитається.
- [ Водонепроникний і легко чиститься ] Професійно водонепроникна, водонепроникна ПУ-тканина має кращий водонепроникний ефект. Але блискавка не є водонепроникною, намагайтеся уникати сильного дощу. Легко чиститься, протирають пляма вологою ганчіркою для свіжого вигляду.
- [ Класифікований дизайн сховища ] Розумний класифікований простір для зберігання, внутрішні сітчасті кишені запобігатимуть переміщенню предметів, щоб захистити ваші цінні речі, такі як ключі, гаманець, телефон (≤6''), готівка та рукавички. Накачувач CO₂, запасні міжтрубні, важелі шин та інші необхідні інструменти відмінно збережуться при тривалих поїздках.
- [ Портативна сумка для інструментів ] Легкий і портативний. Це зробить ваш велосипедний досвід простішим та зручнішим. Візьміть свої речі з собою в будь-який час. Продукті розміру: 190 x 85 x 80 мм 7.48 x3.35 x 3.15 дюйма; Вага: 125 г 0.28 фунта.
- [ Безтурботне обслуговування клієнтів ] Якщо у вас виникли запитання щодо продукту, будь ласка, негайно зверніться до нашої служби підтримки клієнтів, ми допоможемо вам протягом 24 годин.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари