Всі категорії
Додати товар

Портативний насос для велосипеда, мотоавто шин, м'ячів ap2

1100 грн
Опис

Шинний насос VEEAPE постачається з трьома адаптерами, які можна використовувати в різних ситуаціях. Є п'ять різних інтерфейсів настроювання тиску повітря, які зручно вибирати користувачам: режим автомобіля, режим мотоцикла, режим велосипеда, режим м'яча та користувацький режим (0-150 фунтів на квадратний дюйм).
Електричний повітряний насос VEEAPE обладнаний 4 додатковими одиницями вимірювання, включно з фунтами на квадратний дюйм, баром, кПа, кг/см2. Цей повітряний компресор із вбудованим манометром і функцією попереднього настроювання тиску буде накачувати точну кількість повітря й автоматично припиняти накачування, коли тиск у шинах досягне заданого значення, забезпечуючи безпечне, швидке та надійне використання.
Насос для накачування шин із вбудованою літієвою батареєю ємністю 2000 мА·год, яка забезпечує накачування й може безперервно працювати впродовж 40 хвилин. Вбудований вентилятор забезпечує гарне розсіювання тепла, тому він може працювати безперервно та не нагріватися. Його також можна використовувати як павербанк для заряджання пристроїв Android або IOS через USB.
Обладнаний цифровим РК-екраном HD з підсвіткою, який чітко зображає значення тиску навіть у темних місцях, що дає змогу легко перевірити тиск у будь-який час. Продуманий дизайн із функцією пам'яті: щойно насос увімкнений, він покаже вам останнє значення тиску, тому вам не доведеться скидати значення. Є дефект у відтворенні показань (див. фото).

Дивіться інші оголошення
Е3\2

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари