Всі категорії
Додати товар

Повний ремкомплект для велосипеда "універсальний помічник"

295 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Велоаксесуари: Ліхтарі

Будьте готові до будь-яких несподіванок, які можуть статися в дорозі з компактним і функціональним комплектом для ремонту велосипеда Like.Bike. Він містить інструменти та деталі, необхідні для аварійного ремонту або поточного обслуговування вашого байка. Зокрема універсальний мультитул і мінінасос дає змогу підтримувати шини в оптимальному стані після ремонту або тривалого катання. Всі інструменти поміщені в невелику сумку, яку можна прикріпити до рами велосипеда або покласти в рюкзак. Щоб ви почувалися впевнено та могли насолоджуватися своїми поїздками.
Все найнеобхідніше:
За допомогою комплекту для ремонту велосипеда Like.Bike ви зможете легко полагодити спущене колесо або підтягнути деталі, які розболталися. Адже цей набір містить найпоширеніші інструменти, необхідні для основних регулювань і ремонту вашого велосипеда вдома або в дорозі:

Портативний насос
Багатофункціональний складаний мультитул, що містить 15 різних інструментів
Гайковий ключ
Два важелі для зняття шин
Латки для шин 25 мм (8 шт.)
Металевий рашпиль
Гумовий розчин (клей) (10 см3)
Компактний і функціональний мультитул:
Головним елементом ремкомплекту є мультитул 15-в-1, спеціально розроблений для обслуговування мотоциклів. До нього входять: торцевий ключ на 8/9/10 мм, шестигранний ключ на 8/10/15 мм, шліцьова викрутка, хрестова викрутка, плоска викрутка, подовжувальний стрижень для торцевих головок і внутрішні шестигранні ключі на 2/5/3/4/5/6 мм. Що забезпечує швидке та просте зняття всіх різновидів гвинтів, болтів та інших деталей.

Зручно брати із собою!!
Набір інструментів виготовлений із якісної сталі та АБС, тому на нього можна покластися. Водночас усі його елементи компактні та легко поміщаються в невелику сумочку, яку можна закріпити на рамі велосипеда або носити із собою в сумці. Щоб у разі непередбаченої зламання він завжди був під рукою.

Універсальний помічник
Ремкомплект — це корисний аксесуар для початківців і досвідчених велосипедистів. Він може використовуватися як дорожній набір інструментів, необхідний для аварійного ремонту. А також дасть змогу виконувати базові роботи з технічного обслуговування вдома, щоб ви могли підтримувати велосипед у гарному стані.
Чому варто замовляти саме в нас?
Ми понад 10 років на ринку.
Наш товар перш ніж потрапити до вас у руки, проходить ретельну перевірку та тестування.
Ми самі користуються нашим товаром і несемо відповідальність за якість нашого товару перед клієнтами.
Швидке надсилання на день оформлення замовлення.
Оплата товару у разі отримання в поштовому відділенні або кур'єром.
Повернення товару впродовж 14 днів.
Гарантія якості.

Замовляйте через чат і телефон, зазначений в профілі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари