Всі категорії
Додати товар

Новий велосипедний шолом велошолом з козирком cigna wt-016

950 грн
Опис

Новий!!! Подарували сину, відмовився кататись з шоломом. Продаємо за що купили. Обирали по рекомендаціям і відгукам. Цей шолом - Хіт продажів!!! Ціна без торгу. Розмір М (54-57см): стандартний, повністю регулюється ремінцями, підійде як на дорослого так і на підлітка.

Велошолом CIGNA WT-016 Велошолом CIGNA WT-016 - легкий і міцний шолом, який забезпечить Вам комфорт і безпеку при їзді. Щільність прилягання до голови регулюється роликом на потиличній частині шолома.
Особливості: Знімний козирок; Антибактеріальна підкладка з москітною сіткою на липучках, для можливої прання; Регулювання розміру роликом на потиличній частині.

Шолом велосипедний з білим козирком СIGNA WT-016 чорно-біло-бірюзовий Найвища якість. Без запаху! Технологія In mold!Особливості: Знімний козирок, антибактеріальна підкладка з москітною сіткою на липучках, для можливості прання. Регулювання розміру роликом на потиличній частині. Високоякісна фурнітура. Легкий і міцний шолом, який забезпечить вам комфорт і безпеку на покатушки на довгі роки.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize