Всі категорії
Додати товар

Фара велосипедна west biking 0701185 велофара ліхтар водонепроникна велосвіта

1024 грн
Опис

Фара велосипедна West Biking — незамінний супутник у темну пору доби

Зробіть своє вілоподороже максимально безпечним і комфортним із велосипедною
фарою West Biking 0701185. Яскравий, з гарною видимістю і тривалим часом
роботи цей ліхтар на кермі забезпечить можливість їздити в будь-яку пору доби
та за будь-якої погоди. Чудово підходить для нічної їзди.

Особливості та переваги велофари West Biking 0701185

Аксесуар має такі характеристики та переваги:

1. Яскравий і добре видимий — велосипедний ліхтар зі світлодіодами типу LED-T6 яскравістю 1600 люменів підходить для більшості рулей із діаметром кріплення до 37 мм. Тим часом ліхтар можна прикріпити до рюкзака/ шолома/дитяча коляска тощо. Це гарантує, що вас помітять у темному місці.
2. Дальність світлового променя 200 м — з такою освітленістю ви можете далеко та чітко бачити ситуацію на дорогах, не турбуючись про безпеку.
3. Фара має 4 рівні яскравості, які можна змінювати, натискаючи кнопку, і тривалість різних режимів освітлення: максимальний (6 годин), середній (12 годин), мінімальний (24 години) і режим SOS.
4. Потужна батарея — вбудований літій-іонний акумулятор Li-lon 18650 ємністю 4400 мА·год, 6 годин роботи в режимі максимальної яскравості, сильне та дальнє світло гарантує високу освітленість у будь-яких умовах. West Biking — фара, що перезаряджається, для велосипеда з microUSB роз'ємом.
5. Водонепроникна кришка з суцільним корпусом з алюмінієвого сплаву. Можна не турбуватися про те, що корпус намокне від дощу, води або випадково розлитого напою — він добре захищений від бризок під будь-яким кутом. Міцний пластик і м'яка ребриста внутрішня підкладка кріплення забезпечують його стійкість і амортизацію на нерівних ділянках дороги.
6. Портативний і простий у встановленні — має компактний розмір, зручний у перенесенні та зберіганні. Прикріпити до керма легко та просто — жодних інструментів не потрібно. Встановіть кронштейн на велосипед, затягніть гвинти для фіксації, встановіть фару на кронштейн.

Приєднуйтеся до активних і безпечних велопрогуляторів у будь-який час із
велосипедним ліхтарем West Biking 0701185.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари