Всі категорії
Додати товар

Велосипедна фара west biking 0701185 велофара ліхтар водонепроникна велосвет

1024 грн
Опис

Велосипедна Фара West Biking — незамінний супутник в темний час доби

Зробіть своє велоподорож максимально безпечним і комфортним з велосипедної
фарою West Biking 0701185. Яскравий, з гарною видимістю і тривалим часом
роботи цей ліхтар на кермі забезпечить можливість їздити в будь-який час доби
і при будь-якій погоді. Відмінно підходить для нічної їзди.

Особливості та переваги велофари West Biking 0701185

Аксесуар має наступні характеристики та переваги:

1. Яскравий і добре видимий — велосипедний ліхтар зі світлодіодами типу LED-T6 яскравістю 1600 люмен підходить для більшості рулів з діаметром кріплення до 37 мм. Між тим, ліхтар можна прикріпити до рюкзака / шолома / дитячій колясці і т. д. Це гарантує, що вас помітять в темному місці.
2. Дальність світлового променя 200 м — з такою освітленістю ви можете далеко і чітко бачити ситуацію на дорогах, не турбуючись про безпеку.
3. Фара має 4 рівня яскравості, які можна змінювати, натискаючи кнопку, і тривалість різних режимів освітлення: максимальний (6 годин), середній (12 годин), мінімальний (24 години) і режим SOS.
4. Потужна батарея — вбудований літій-іонний акумулятор Li-lon 18650 ємністю 4400 маг, 6 годин роботи в режимі максимальної яскравості, сильний і дальнє світло гарантує високу освітленість в будь-яких умовах. West Biking — акумуляторна фара для велосипеда з роз'ємом microUSB.
5. Водонепроникна кришка з цільним корпусом з алюмінієвого сплаву. Можна не турбується про те, що корпус намокне від дощу, води або випадково розлитого напою — він добре захищений від бризок під будь-яким кутом. Міцний пластик і м'яка ребриста внутрішня підкладка кріплення забезпечують його стійкість і амортизацію на нерівних ділянках дороги.
6. Портативний і простий в установці — має компактний розмір, зручний в перенесенні і зберіганні. Прикріпити до керма легко і просто — не потрібно ніяких інструментів. Встановіть кронштейн на велосипед, затягніть гвинти для фіксації, встановіть фару на кронштейн.

Приєднуйтесь до активних і безпечним велопрогулкам в будь-який час з
велосипедним ліхтарем West Biking 0701185.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари