Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Subrosa bmx tiro 2020

8000 грн
Опис

Виробник: Subrosa

Торг

Subrosa Tiro — гарний байк, щоб почати катати на BMX. Простий і витривалий, та ще й від бренда, який розбирається в байках і їх будові. Тлукова геометрія допоможе вчити трюки, а надійний обвіс витримає зморшки та не найчистіше катання.

Навіщо підходить?
Subrosa Tiro 20" підходить для катання в стрит, скейтпарках і на земляних трамплінах. 

На якому зріст?
У рами 20.5" паросток, отже, Subrosa Tiro 20" буде зручний райдерам від 160 до 175 см. 

Матеріал
Рама та кермо велосипеда зроблені з "хайтен" стали (Hi-Ten или Hi Tensile). У світі BMX — це бюджетний матеріал. Чудово знижує ціну велосипеда, порівнюючи з хромомолібденом.
А ось шток вилки та шатуни велосипеда, на які припадає вся вага райдера, зроблені з хромомолібдену (Cr-Mo). Дорогого, але міцного матеріалу.

Hi-Ten vs Cr-Mo
Кінцева міцність велосипеда залежить не стільки від матеріалу, скільки від якості виготовлення. Якщо купувати "BMX" на ринку, він швидше за все буде погано зварений і швидко зламається. Но Subrosa та інші виробники, що поважають себе продумують діаметри та товщину труб, геометрію та кіски. Одягання в наш гарантійний відділ зі зламаними хайтеновими запчастинами один одного, і їх не більше, ніж хромолевих. Якщо ви маєте фінансову можливість взяти запчастини з хромоля — чудово. Але якщо такої можливості немає — сміливо беріть ганте від Subrosa, він слугуватиме вірою й правдою.

Подшипники
Каретка, кермова та задня втулка зібрані на промислових підшипниках. Підшипники запресовуються у своє посадкове місце, захищені від бруду, не вимагають регулювання й тому слугують довше. Передня втулка зібрана на насипних підшипниках. Це знижує ціну. 

Особливості
Протектор покришок із гладким центром добре котить, а отже, ви зможете швидко дістатися до спота та набрати потрібну швидкість, щоб стрибнути фанбокс, дерт або вилетіти з квотера. Бічна частина протектора більш зла та чіплятиметься за ґрунт на земляних трейлах.
Педалі широкі, отже, потрапити в них ногою після трюка буде легко. Платформа педалей зроблена з пластику, і, якщо щось піде не так, потішить вашу гомілку, на відміну від металевих педалей, які здирають шкіру та пробивають захист.
М'яке сідло MiD форми зручно затискати ногами під час трюків, а ще на нього безпечніше плюхатися.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Чорний
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Продавець
user676984
user676984
Була

Схожі товари