Всі категорії
Додати товар

Сковорода з борони похідна, дискова сковорода мангал жаровня, сковорода 50 см із диска борони

775 грн
Опис

Сковорода з диска борони для пікніка

Зробіть чудовий подарунок друзям, які люблять пікніки на природі. На
сковорідці можна смажити картоплю, тушкувати м'ясо, робити гриль (гриби й
овочі) і грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткове
оброблення. Потіште близьких людей добрим подарунком і станьте першим, хто
спробує смачні страви.

Наші сковорідки виготовляються з міцного та зносостійкого матеріалу, який не
деформується під впливом високих температур, а за правильного догляду
слугуватиме дуже довго.

###

- діаметр робочої поверхні — 50 см;
- висота знімних ніжок — 25 см;
- толщина изделия – 4 мм;
- висота бортиків — 3 см;
- ручки — знімні, «Т-подібні»;
- вага — 8 кг.


Зверніть увагу, у комплекті немає кришки, а також чохла для зберігання і
транспортування. Ці товари можете замовити окремо.

Чому наші сковорідки такі популярні?

Сковорода з диска борони — найкращий вибір для приготування страв на багатті.
На ній продукти не підгоряють, витрата олії для смаження невелика. Плоска
форма забезпечує рівномірне прогрівання всієї робочої поверхні.

Переваги товару:

- мобільність;
- універсальність;
- простота експлуатації;
- доступна ціна;
- довговічність.

Додатково можна придбати чохол для зручного зберігання і транспортування!!!!

Також можна додатково замовити будь-який принт на чохлі та гравіювання на
кришці!!!

Поради щодо використання сковороди з диска борони

Дотримуючись простих правил експлуатації та догляду за сковородою садж із
диска, ви надовго збережете її акуратний зовнішній вигляд, антипригарні
властивості та ідеальну форму. Перед першим застосуванням ретельно промийте
виріб під водою без використання засобів для миття посуду, витріть насухо
сухим рушником або серветкою.

Розжаріть сковорідку на багатті, наливаючи на неї олію або інший жир. Після
приготування страви дайте робочій поверхні охолонути, видаліть залишки
продуктів сухою серветкою.

Сковорода з диска завжди має бути промаслена, тому мити її не потрібно.
Зберігайте з тією олією, на якій готували. Перед тривалим зберіганням змастіть
олією всі елементи виробу, включно з кришкою, і загорніть у кілька шарів
паперу. Таке зберігання запобіжить утворенню іржі.

Не рекомендується:

- Мити робочу поверхню мийними засобами;
- Використовувати металеві мочалки та щітки;
- Зберігати в сухому вигляді, без олії.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви помітите, як страви з кожним разом
стають смачнішими й ароматнішими.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари