Сковорода з диска, борони для пікніка
Зробіть чудовий подарунок друзям, які люблять пікніки на природі. На
сковорідці можна смажити картоплю, тушковане м'ясо, робити гриль (гриби і
овочі) і грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткову
обробку. Порадуйте близьких людей гарним подарунком і стати першим, хто
спробує смачні страви.
Наші сковорідки виготовляються з міцного і зносостійкого матеріалу, який не
деформується під впливом високих температур, а при правильному догляді
прослужить дуже довго.
###
- діаметр робочої поверхні - 50 см;
- висота знімних ніжок - 25 см;
- товщина виробу - 4 мм;
- висота бортиків - 3 см;
- ручки - знімні, «Т-подібні»;
- вага - 8 кг
Зверніть увагу, в комплекті немає кришки, а також чохла для зберігання і
транспортування. Ці товари можете замовити окремо.
Чому наші сковорідки так популярні?
Сковорода з диска борони - кращий вибір для приготування страв на вогнищі. На
ній продукти не підгорають, витрата масла для смаження невеликий. Плоска форма
забезпечує рівномірне прогрівання всієї робочої поверхні.
Переваги товару:
- мобільність;
- універсальність;
- простота експлуатації;
- доступна ціна;
- довговічність.
Додатково можна придбати чохол для зручного зберігання і транспортування!!!!
Також можна додатково замовити будь-принт на чохлі і гравіювання на кришці!!!!
Поради по використанню сковороди з диска, борони
Дотримуючись простих правил експлуатації і догляду за сковородою садж з диска,
ви надовго збережете її акуратний зовнішній вигляд, антипригарні властивості і
ідеальну форму. Перед першим застосуванням ретельно промийте виріб під водою
без використання засобів для миття посуду, витріть насухо сухим рушником або
серветкою.
Розжаримо сковорідку на багатті, налив на неї рослинне масло або інший жир.
Після приготування страви дайте робочої поверхні охолонути, видаліть залишки
продуктів сухою серветкою.
Сковорода з диска завжди повинна бути промаслена, тому мити її не потрібно.
Зберігайте з тим маслом, на якому готували. Перед тривалим зберіганням
змастіть маслом всі елементи вироби, включаючи кришку, і загорніть в кілька
шарів паперу. Таке зберігання запобіжить утворенню іржі.
Не рекомендується:
- Мити робочу поверхню миючими засобами;
- Використовувати металеві губки і щітки;
- Зберігати у сухому вигляді, без олії.
Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви помітите, як страви з кожним разом
стають смачніше і ароматні.