Всі категорії
Додати товар

Сковорода з диска з отвором для швидкого приготування, дисковий діаметр 50 см для багаття

1165 грн
Опис

Сковорода для багаття з отвором для пікніка

Зробіть чудовий подарунок друзям, які люблять пікніки на природі. На
сковорідці можна смажити картоплю, тушкувати м'ясо, робити гриль (гриби й
овочі) і грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткове
оброблення. Потіште рідних людей гарним подарунком і станьте першим, хто
спробує смачні страви.

Наші сковорідки виготовляються з міцного та зносостійкого матеріалу, який не
деформується під впливом високих температур, а за правильного догляду
слугуватиме дуже довго.

###

Для виготовлення використовується сталевий диск високої якості. Матеріал
термічно обробляється, тому відразу готовий до застосування. Робоча поверхня
плоска, рівномірно прогрівається, добре утримує тепло. Наскрізний отвір у
центрі пропускає гаряче повітря під кришку, завдяки чому скорочується
тривалість приготування. Продукти на такій сковороді не тільки рівномірно
просмажуються, але й не підгоряють. Витрата олії для смаження невелика.

Параметри виробу:

- діаметр — 50 см;
- товщина — 4 мм;
- висота бортиків — 3 см;
- висота ніжок — 26 см.

Чому наші сковорідки такі популярні?

Сковорода з диска борони — найкращий вибір для приготування страв на багатті.
На ній продукти не підгоряють, витрата олії для смаження невелика. Плоска
форма забезпечує рівномірне прогрівання всієї робочої поверхні.

Переваги товару:

- мобільність;
- універсальність;
- простота експлуатації;
- доступна ціна;
- довговічність.

До комплекту входить кришка, знімні ручки та ніжки

Поради щодо використання сковороди з диска борони

Дотримуючись простих правил експлуатації та догляду за сковородою садж із
диска, ви надовго збережете її акуратний зовнішній вигляд, антипригарні
властивості та ідеальну форму. Перед першим застосуванням ретельно промийте
виріб під водою без використання засобів для миття посуду, витріть насухо
сухим рушником або серветкою.

Розжаріть сковорідку на багатті, наливаючи на неї олію або інший жир. Після
приготування страви дайте робочій поверхні охолонути, видаліть залишки
продуктів сухою серветкою.

Сковорода з диска завжди має бути промаслена, тому мити її не потрібно.
Зберігайте з тією олією, на якій готували. Перед тривалим зберіганням змастіть
олією всі елементи виробу, включно з кришкою, і загорніть у кілька шарів
паперу. Таке зберігання запобіжить утворенню іржі.

Не рекомендується:

- Мити робочу поверхню мийними засобами;
- Використовувати металеві мочалки та щітки;
- Зберігати в сухому вигляді, без олії.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви помітите, як страви з кожним разом
стають смачнішими й ароматнішими.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?