Всі категорії
Додати товар

Стильний ажурний батальний джемпер/ светр/кофта /кофточка jd williams. оригінал. англія.

500 грн
Опис

Стильний ажурний батальний джемпер/ светр/кофта /кофточка ніжного кремово-білого кольору від відомого британського виробника одягу великих розмірів JD Williams. JD Williams, - це провідна модна компанія з понад 140-річним досвідом роздрібної торгівлі, Також цей бренд є частиною модної групи N Brown Group, яка також є материнською компанією брендів Simply Be та Jacamo. Представники бренду готові змінити погляди світу на моду. Місія бренду – надихнути жінок жити повноцінним життям на власних умовах. Для цього вони прощаються з нереальними розмірами, обмеженими колекціями та універсальним кроєм, водночас вітають стильні, доступні вироби, що ідеально виглядають на фігурі.

Преміальний склад тканини 100 % бавовна. Якісна машинна в'язка, трикотаж. Тканина буде приємна на дотик та добре тримає форму на тілі. Гігроскопічність - властивість бавовняного волокна вбирати вологу до 60% від власної ваги. Обважнена матерія не прилипає до тіла, перебувати в ній, як і раніше, комфортно;
Гіпоалергенність – дозволяє людям схильним до алергічних реакцій проводити в одязі з бавовни довгий час у спеці;
Гігієнічність – робить волокно кращим для пошиття одягу. В одязі з бавовни завжди зручно перебувати;
Простота у догляді – речі швидко сохнуть, легко випираються.

Джемпер вільного крою. Круглий виріз горловини. Рукава короткі. По низу виробу, низу рукавів, по комірцю - "резинка". Спереду ажурний візерунок у виді трикутників. Такий візерунок візуально видовжує та робить фігуру стрункішою. По боках красиві коси (на фото). В задній частині простіший ажурний візерунок.
На рукавах окремий ажурний візерунок, який не повторюється на основній частині джемпера. Короткий ажурний светр був хітом три десятиліття тому.

Сьогодні він повертається майже без змін. Від вінтажних моделей він відрізняється лише забарвленням - зараз ми носимо більше базових кольорів.

Для повсякденного стилю підійдуть довгі або короткі ажурні джемпери в поєднанні зі спідницею міді (олівець, прямого крою) або стримані штани оформлення. Молодіжна мода вітає комбінацію легкого ажурного светра із джинсами. Найкращий вибір для літніх прогулянок – витончений виріб до середини стегон, комбінований із шортами або брюками капрі.

Ідеально підійде на розмір 24-26 UK або 52-54 EU.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі спущені
довжина рукава 46 см
ширина рукава 15 см
груди 80 (160) см
загальна довжина 80 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 52/5XL/60
Матеріал:
Бавовна
Принт:
Без принту

Схожі товари