Всі категорії
Додати товар

Кардиган з шотландської мериносової вовни jonelle. шотландія

700 грн
Опис

Кардиган з шотландської мериносової вовни базового бежевого кольору від Jonelle. Бренд Jonelle належить відомому універмагу John Lewis, який є символом англійської якості та стилю. Джон Льюїс народився 1836 року в місті Шептон-Маллет у Сомерсеті. У сім років він залишився сиротою та виховувався своєю тітонькою. У 14 років Джон влаштувався учнем драпірувальника в магазині тканин. І, мабуть, так захопився цією справою, що його заповітною мрією стало відкрити свій магазин та так, щоб про нього дізналася вся Англія. Але повернемось до юного Джона. Він купував шовку та шерсть у Парижі, торгував галантереєю. Він прагнув купувати товари гарної якості та продавати їх за доступною ціною. Жив Льюїс досить скромно, всі зароблені гроші вкладав у бізнес та нерухомість. У 1926 році Льюїсу виповнилося 90 років. Але він продовжував вести бізнес, хоча, звісно, підшукував надійного партнера. Молодший Освальд остаточно відійшов від справ, і старший Спедан, не сказавши батькові, взяв кредит і викупив його, таким чином отримавши контрольний пакет акцій. Джон Льюїс помер через два роки у віці 92 років. Весь бізнес перейшов до рук його сина Спедана. Він розширив приміщення магазину, викупивши площі на східній стороні Оксфорд-стріт і зробивши його одним із найбільших магазинів Лондона.
Спедан керував корпорацією аж до смерті. Він помер у 1963 році у віці 77 років. До цього він довго шукав наступника, тому що його син повторив долю свого дядька і відмовився керувати бізнесом. У результаті керівником було обрано вірного партнера Льюїса Бернарда Міллера. А згодом його змінив Пітер Льюїс, син Освальда.
John Lewis досі зберігає прихильність до принципів його засновника: стежить за конкурентами і намагається пропонувати якість за доступною ціною. Щоправда, реклама цього магазину відома на весь світ — особливо знамениті різдвяні ролики. Заходячи в знаменитий магазин за покупками, згадайте історію його створення, що надихає, — як небагатий, але дуже амбітний учень драпірувальника тканин створив англійську торгову імперію.

Преміальна якість тканини 100% вовна мериноса. Тканина міцна та щільна, м'яка та легка. Дуже тепла та приємна на дотик.

Якщо шерсть звичайної вівці має товщину в середньому 30-40 мікрон, то шерсть мериносів в середньому від 24 до 11,5 мікрон в залежності від породи. Завдяки меншій товщині вовни, лусочки-кутикули, що становлять основу зовнішньої оболонки, також мають суттєво менший розмір і менш пухку структуру через що вони практично не подразнюють шкіру. З цієї причини одяг з мериносової вовни м'який на дотик і приємний тактильно. Другою перевагою, про яку ми вже писали є абсорбція вологи (здатність матеріалу вбирати вологу). Завдяки цій властивості наше тіло залишається сухим при помірних фізичних навантаженнях. Наступну властивість можна назвати найпопулярнішою і найціннішою – високі антибактеріальні властивості й здатність перешкоджати виникненню неприємних запахів. Останньою перевагою виробів з мериносової вовни є простота в догляді за таким одягом. Речі з мериносової вовни можуть піддаватися машинному пранню без ризику, що одяг сяде або деформується.

Кардиган класичного крою, без ґудзиків. Спереду дві накладні кишені. Шалевий комірець.

Добре сідає на розмір 14 UK або 42 EU.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі реглан
довжина рукава від горловини 70 см
ширина рукава 12 см
груди 60 (120) см
загальна довжина 90 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Вовна
Принт:
Без принту

Схожі товари