Всі категорії
Додати товар

25.яскрава легка літня маєчка англійського бренду river island

148 грн
Опис

Яскрава легка літня маєчка англійського бренду River Island.
Модель трапецевидного крою, на тонких еластичних бретелях і заокругленим подолом. Виріб виконано з комбінованої тканини-віскози і шовку. Прикрашена шовковими стрічками і мереживними вставками.
Легка і вільна, вона подарує вам комфорт і вишуканий стиль.

Розмір L.
-довжина з бретелями 65
-пог 39+

River Island (Рівер Айленд) — одна з найпопулярніших британських марок одягу, що продається майже в усіх містах Великої Британії, а також в багатьох інших країнах світу.
Класний та ошатний повсякденний одяг, безліч яскравих вечірніх вбрань, цікаві моделі для дітей та чоловіків – бренд River Island вже майже 70 років випускає одяг у рамках свого неповторного стилю, але й не відстає від модної моди, що блискавично змінює свої вектори. Цей англійський бренд був заснований ще 1948 Бернандом Льюїсом.
Бренд впізнаємий своїми фішками - незвичайним кроєм, легкістю, невимушеністю, вдалим поєднанням в одній моделі незлічених речей

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Салатовий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Шовк

Схожі товари