Всі категорії
Додати товар

434.зручна якісна бавовняна майка люксового американського бренду ralph lauren

239 грн
Опис

Зручна якісна бавовняна майка люксового американського бренду Ralph Lauren.
Модель підкреслить фігуру та індивідуальність завдяки приталеному крою та зручній посадці. Виріб з глибоким вирізом горловини та декором на бретелях. Майка виконана з 100% бавовни. Приємна на дотик і до тіла, не викликає алергічної реакції. М'який трикотаж забезпечує максимальний комфорт. Ідеальний вибір для спекотних літніх днів.

Розмір М.
-довжина 57
-пог 41

Склад:
100% бавовна

Ralph Lauren – люксовий американський бренд, що випускає одяг, аксесуари, парфумерію, спідню білизну, меблі, посуд, текстиль, шпалери, солодощі та ін. краватки.
Марка пропонує не тільки одяг для повсякденного носіння, але шикарне вечірнє вбрання. Деякі колекції навіть виготовляються за допомогою ручної роботи. Його речі мають не просто відмінну якість і зручність, вони поєднують у собі строгість і шляхетність англійського аристократизму і американський стиль з його свободою і комфортом.
Вишукані люксові речі, винятково якісні та елегантні, – ось чим славиться марка повсякденного одягу із США Ralph Lauren. Її логотип у вигляді вершника-гравця у поло символізує бездоганний стиль.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари