Всі категорії
Додати товар

Шикарна сукня/плаття у квітковий принт gap. сша

650 грн
Опис

Шикарна сукня/плаття насиченого синього кольору у квітковий принт від відомого американського модного бренду Gap. Бренд одягу Gap відомий та користується популярністю. Його одягає мільйони людей, включаючи дорослих, підлітків, дітей. Але як і все у цьому світі, таким знаменитим став не одразу. Творці компанії мали пройти чималий шлях для отримання фірмою світового визнання та статусу символу Америки. Почалося не в такому вже далекому 1969 році. Ідея створення магазину належала Дональду Фішеру (Donald Fisher). В Америці настав час, коли молодь почала носити блакитні джинси компанії Levi Strauss, і це стало новим модним зразком комфортного, повсякденного одягу. Дональд подумав, якщо джинси популярні, то чому б не зробити спеціалізований магазин джинсового одягу, де товар перебував у наявності всіх розмірів. Дружина Фішера вирішила змінити назву магазину на Generation GAP, намагаючись цим вказати на сучасність та розрив поколінь – уживаний термін молодіжного середовища шістдесятих. Але назва здалася надто довгою, тому було залишено GAP.
А іншою фірмовою річчю GAP стали білі бавовняні футболки. Продажі становили майже два мільйони доларів. . У 1973 році з'являється перший джинсовий одяг під цією маркою. А з 1976 року у магазині продається одяг та інших брендів. У 2020 році у світі налічується 3157 магазинів GAP, в яких представлений одяг торгових марок GAP, BANANA REPUBLIC, Piperlime, Athleta та Old Navy. Скажімо, що GAP – це корисний винахід для життя людства. Адже одяг бренду склав образ сучасної повсякденно одягненої людини. Попри те, що він уже не користується колишньою шаленою популярністю через появу нових брендів і нових модних магазинів, все одно його одяг є одним з продаваних, оскільки колекції змінюються в міру зміни моди й життя людей, а торговий знак залишається частиною американської індустрії одягу.
Преміальна якість тканини 80% бавовна та 20% льон, без синтетики. Тканина міцна та щільна. Вона дуже добре тримає форму сукні, тому вона практично не мнеться. Сукня класичного крою сукня-футляр. Плаття має дві кишені в бокових швах (на фото). Ззаду довга застібка на блискавку (58 см), яка дозволяє добре надіти плаття на фігуру. Додатково блискавка фіксується на вшитий всередині гачок. Сукня добре поєднується з білим спортивним взуттям, наприклад, кросівками або кедами. Також цю сукню можна носити як самостійно на урочисті події, так і в поєднанні з однотонним блейзером в офіс. Добре сідає на фігурі 14 UK або 42 EU розміру.

Стан нової речі, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
пройма 21 см
груди 50 (100) см
талія 42 (84) см
стегна 52 (104) см
довжина 98 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:

Схожі товари