Всі категорії
Додати товар

Шикарна лляна сукня з поясом батал papaya. англія

650 грн
Опис

Шикарна лляна сукня батал від відомого британського модного бренду Papaya. Молодіжний бренд PAPAYA порівняно молодий у порівнянні з модними марками зі сторічним бекграундом. Але як молоде, яскраве та оригінальне цей бренд встиг підкорити серця модників та модниць. За співвідношенням ціна якість на одному рівні з такими молодіжними марками як Mexx, Zara, Tom Tailor, Next.

Преміальна якість тканини 53 % льону 47 % віскози. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі. Тканина не тягнеться та не електризується. Льон немов створений для літньої спеки. Тканина не схильна вбирати в себе забруднення та поширювати неприємні запахи. Сам по собі льон є гнітючим середовищем для розвитку бактерій та грибків. А прати його можна у звичайній автоматичній машинці або вручну, за допомогою простих миючих засобів. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені. Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.

Сукня класичного крою. Круглий виріз горловини. Короткі рукави. Відрізна лінія талії Сукня на підкладці. Підкладка по всій довжині плаття. Є пояс та по талії є спеціальні петлі для поясу. Застібка на спинці на довгу блискавку та фіксується на спеціальний гачок.

Ідеально сідає на фігуру 20 UK або 48 EU розміру.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі 44 см
довжина рукава 23 см
ширина рукава 20 см
груди 58 (116) см
талія 53 (106) см
стегна 65 (130) см
блискавка 52 см
загальна довжина 105 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Червоний
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:

Схожі товари