Всі категорії
Додати товар

328.стильна блузка в яскравий принт креативного німецького бренду s.oliver.

236 грн
Опис

Оригінальна блузка в яскравий принт креативного німецького бренду s.Oliver.Стан нової речі, сток.Ціна на оф. сайті 31,20 € =1240грн.
Блузка А-силуету- це просто і актуально. Вільна блузка - універсальне рішення для будь-якої фігури. Вільно драпіруючись, блузка задає свій силует, в якому вам завжди буде комфортно. Виріз горловини на еластичній резинці. Виріб з суцільнокроєним коротким рукавчиком.Виріб на віскозній підкладці.
Блузка для молодих людей, які хочуть йти в ногу з часом та шукають свій індивідуальний стиль, сповнений несподіваних та чарівних деталей.

Розмір L.
-довжина 65
-пог 51
-по низ 58

Склад:
100% поліестер
підладка:
100% віскоза

S.Oliver — німецька торгова марка, що створює повсякденний одяг та взуття для всієї родини. Опора на якість матеріалів та пошиття, індивідуальний стиль, класика з обов'язковою родзинкою, креативність повністю підтверджують гасло компанії «Реальна мода для реальних людей».
Бренд s.Oliver є одним з найвідоміших, найпопулярніших і найуспішніших у світі, і це завдяки побудові колекцій за суворою традицією. Дизайнери розробляють кілька базових та додаткових моделей, які ідеально поєднуються за стилем, колірною гамою.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари