Всі категорії
Додати товар

Нові джинси скіні зелені w32 'citizens of humanity' thompson

3000 грн
Опис

Джинси нові в ідеальному стані, але без паперової бирки. Тканина середня (440 грамів), еластична, кольори болотної тіни з відтіненими швами. Середня посадка, фасон Thompson cropped skinny, п'ять кишень, на поясі фірмова нашивка. Застібка — ґудзик-болт і металева блискавка YKK. Фурнітура з гравіюванням логотипа з обох боків.

На оф сайті подібні моделі стоять від 300 м

Состав: 97% хлопок, 3% лайкра

Мерки (на бирці 32):
напівпояс — 41
НОС — 45
посадка - 24/36
довжина — 96/71
штанина - 26/13,5

Джом Даан, колишній дизайнер культової марки 7 For All Mankind, заснував свій бренд Citizens of Humanity у 2003 році — і потрапив у десятку: його джинси тут ж підкорили Лос-Анджелес, міцно оселившись у гардеробах музикантів і кінозірок. І не дарма: хай яким буде крій джинсів Citizens of Humanity — кльош або скіні, класика або boyfriend-cut — вони завжди в тренді.

У 2000 році, вже маючи за плечима 20-річний досвід роботи з денімом, Джером бере участь у запуску марки 7 For All Mankind. А 2003 року з'являється його найяскравіший бренд — Citizens of Humanity, успіх якого вражає і завістиків, і шанувальників. «Послухайте мою пораду, намагайтеся зберегти пристрасть до того, чим займаєтеся», — не перестає нагадувати Джером, виявляючи престиж свого бренда. Втім, «страсть» у цьому разі — не сліпа відданість модним трендам, а прихильність ідеї «мудрого дизайну», коли розташування кожної кишені продумане до сантиметра та будь-яка фігура в джинсах Citizens of Humanity має гідний вигляд. Модним віям Джером завжди віддавав перевагу вінтажним модам. Єдине, в чому в Citizens of Humanity поспішають за часом — це нові технології та сучасні способи оброблення тканин. Якісна японська джинсова тканина, зручна посадка та дизайнерські деталі зробили джинси марки фаворитом ринку, і в шанувальники бренда охоче записані визнані ікони стилю.

2007 року компанія прийняла як партнер джинсового «гуру» Андрігано Гольдшмідта, який сколив цікавість до й без того популярного бренда. «Денім-історія» триває, шанувальників усе прибуває, а Джером Даан невпинно творить, регулярно поповнюючи й власну колекцію джинсів, уже зараз гідну виставку в музеї моди.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 31/L
  • 28/M
  • 29/M
  • 30/L
Модель:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари