Всі категорії
Додати товар

Стильні білі джинси river island. англія

500 грн
Опис

Стильні джинси білого кольору River Island. River Island — це одна з найпопулярніших британських марок одягу, що продається майже в усіх містах Великої Британії, а також в багатьох інших країнах світу. Компанія створена Бернандом Льюїсом в 1948 році, після війни. Тільки з 1988 року з'явився приватний бренд RIVER ISLAND. У кожній новій колекції дизайнери додають національні елементи британського стилю. Светри грубої в'язки, шерстяна клітина або деталі із замка - підкреслює родовід. Ця компанія з великим задоволенням приймають на роботу молодих дизайнерів. Вони не перший рік виступають головними спонсорами «Graduate Fashion Week». Особливість цього міжнародного конкурсу в тому, що беруть участь у ньому можуть лише юні автори. Саме тут відкриваються миру моди нові яскраві таланти та фешн генії. Прихильники цього бренду люблять слідувати за новими віянням і бути постійно в тренді.
Хоча одяг бренду витриманий більше в спокійних тонах. Чисто «клубною» її не можна назвати. Багато виробів в колекціях цілком годяться і для роботи, і як повсякденний одяг. Тут можна знайти й класичні варіанти, які створені саме не для вечорів, а для ділових зустрічей.
Преміальна якість тканини м'який та щільний денім, 91 % бавовна. Класичний крій джинсів кльош, по низу штанини необроблений край (на фото). 5 класичних джинсових кишень: 3 кишені спереду, в тому числі традиційна маленька кишеня, дві - позаду. Вся фурнітура на джинсах в новому стані. Присутнє брендування
на фурнітурі на бірці з екошкіри на поясі ззаду. Добре сідають на розмір 12 UK або 38 EU.
Джинси можна вдало поєднувати з кроп-топами, простою майкою, курткою косухою або речами з деніму. Білий це "must have" цього літнього сезону.

Стан нової речі з бирками, без дефектів.
довжина 100 см
внутрішній шов 74 см
ширина талії 41 (82) см
ширина штанини в коліні 21 см
ширина штанин внизу 38 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 28/M
Модель:

Схожі товари