Всі категорії
Додати товар

Джинси прямі пісочного кольору w34 l34 'gant'

600 грн
Опис

Джинси в ідеальному стані. Тканина середня ближче до тонкої, трохи еластична. Висока посадка, прямі штанини, шви яскраво-жовтогарячою ниткою, 5 кишень, застібка — ґудзик-больт із карманкою логотипу та металева блискавка YKK, на поясі нашивка зі штучної шкіри, заклепки з логотипом, фірмова вишивка "g" на задній кишені.

На оф сайті подібні стоять 100

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

Мерки:
напівпояс — 44 см
НОС — 51 см
посадка — 26/42 см
довжина — 116/88 см
штанина — 32/22 см

Gant — бездоганний стиль і якість від «нелюксового» бренда.
Дійсно, стиль колекцій бренда Gant навряд чи можна назвати розкішним і елітним, адже основний акцент зроблений саме на природності та привабливому мінімалізмі, незалежності та витонченості, своєрідності й унікальності. І все це успішно втілюється в такому популярному сьогодні casual-стилі. Однак це не тільки повсякденний одяг — Ви легко зможете знайти тут і вечірні вбрання, тільки не химерні та епатажні, а стримано-стильні й елегантні.
Гармонійне поєднання демократичного американського та елегантного та витонченого європейського стилів отримало своє відтворення в загальнодоступній компанії Gant. Сьогодні вона однаково популярна як на батьківщині, так і в усьому світі, підкоряючи серця модників і модниць чудовою якістю стильних речей.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Хакі
Розмір:
  • 32/XL
  • 33/XL
  • 34/XXL
Модель:
Регуляр Прямі Класичні
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
97% виконаних замовлень
Був