Всі категорії
Додати товар

Класичні жіночі шорти dorothy perkins. англія.

300 грн
Опис

Класичні жіночі шорти привабливого світло-рожевого відтінку від відомого британського бренду Dorothy Perkins. Це – англійський бренд, який був заснований у 1909 році. DOROTHY PERKINS, назва одного з видів троянди, яка була виведена у 1901 році у США, і дуже подобалася дружині власника торгової мережі.
В основному компанія DOROTHY PERKINS орієнтується на жіночий одяг, де приділяється увага на звичайну жінку, а не представницям топ-модельного бізнесу. Для цього і були розроблені всілякі види розмірів для однієї моделі, починаючи від жінок ростом до 160 см, і для жінок від 173 см. Вартість виробів досяжна для людей з середнім рівнем доходу, і дуже популярна серед англійських леді. Сьогодні мережа складає – 634 магазини в Англії й 129 за її межами, а належить до холдингу Arcadia, який володіє також брендами Burton, Evans, Wallis і іншими.
Преміальна якість тканини 100 % бавовна. Діагональні кишені спереду та дві накладні ззаду. Застібка ґудзик та блискавка. Класична модель, не вкорочена. Можна носити з поясом або хусткою. Добре сідає на 16 UK або 44 EU розмір. Такі шорти незамінна річ в спеку в офісі або на відпочинку, в дорозі або вдома.

Стан чудовий, без дефектів
Розміри:
довжина 50 см
внутрішній шов 26 см
ширина талії 48 (96) см
ширина штанин внизу 26 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари