Всі категорії
Додати товар

Зручні короткі джинсові шорти бренду denim&co

189 грн
Опис

Зручні короткі джинсові шорти бренду Denim&Co/
У літньому гардеробі будь-якої модниці безперечно є пара стильних джинсових шортів. Короткі шорти виготовлені з натуральної бавовни, що забезпечить максимальний комфорт. Cthtlyzпосадка візуально подовжить ноги і зробить талію виразнішою. Штучно зістарені блакитні шорти доповнені потертостями та рваностями.
Образ із короткими шортиками шикарно виглядає на морському узбережжі або під час заміської прогулянки.

Розмір XL.
- довжина 26
- 46,5
-поб 53
-посадка 24

Denim Co є власністю популярної у всьому світі компанії Primark, розташованої в Англії.Основною характеристикою продукції Primark є виготовлення стильного, модного одягу, що повністю відповідає актуальним трендам та тенденціям, за привабливою, прийнятною вартістю. Товари не потребують великомасштабних рекламних кампаній, адже найкращою рекламою є відгуки задоволених покупців, які залучають до покупок все більше клієнтів

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари