Всі категорії
Додати товар

Нові дизайнерські шорти шерсть 'nolita de nimes' італія 48р

1000 грн

розпродаж до 23 Травень

880 грн
Опис

Шорти нові в ідеальному стані, але без паперових бирок. Середньої щільності, м'яка та пухнаста тканина в ялинку, застібка: металеві блискавка й оригінальна велика потайна пришита кнопка. Штанини із широкими манжетами, 4 кишені: на передніх пришиті металеві ґудзики у формі трояндочок, якими пристібаються в робочі петлі клапани-закоти, задні застрочені, на поясі ззаду пришиті напівпояски, що застібаються на такі ж ґудзики, кишені з квіткової атласної підкладки.

На YOOX схожі шорти стоять 92$!

Склад: 58% нова шерсть, 42% бавовна

Мерки (покан 29):
напівпояс — 43
НОС — 51
посадка - 22/32
довжина — 32
штанина - 31

Бренд Nolita був створений 1998 року в Італії, на базі великої мануфактури «Flash&Partners», що виробляє одяг. Бренд хвилює уяву сучасних дівчат і жінок своїми стильними й елегантними моделями. Навіть в одязі для повсякденного носіння під маркою Nolita можна мати чудовий вигляд без особливих зусиль. Творці так прораховують дизайн, що під час зміни всього одного предмета одягу, всі інші починають грати новими барвами, і Ваш образ повністю перевтілюється. Це ідеальний варіант для стильних сучасних жінок, які знають ціну справжнього дизайнерського одягу та люблять бути в центрі загальної уваги. До речі, знайоме всім назва це скорочення від «North little Italy».
Всі моделі бренда Nolita створюються у Венеції командою талановитих і сміливих дизайнерів і являють собою незамінні речі гардероба, що складаються з маси дизайнерських новацій. Дизайнери з легкістю поєднують у образах найпопулярніші тренди Нью-Йорка та чуттєвість Італії, містять у своїх колекціях речі, що поєднують ексклюзивні креативні ідеї та тонкі нотки суворої елегантності, вільної та волелюбної думки та неповторної жіночності та ніжності. Асортимент одягу являє собою свого роду китч із стилів і елементів традицій і звичаїв різних країн і народів. Виробництво зосереджене в Італії та Японії. Для створення всіх моделей під маркою Nolita виробники використовують найкращі тканини найвищої якості. Це одна з головних умов успішності будь-якого бренда.
Лінія «De Nimes» — призначена для найсміливіших і найнестандартніших, схильна до гвинтажу, вирізняється яскравістю тонів, виразністю й брутальним характером. Натхнення для створення колекцій цієї лінії дизайнери знаходять у стилі «гранж».

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Вовна
Сезон:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари