Всі категорії
Додати товар

Елегантний пуховик freever колір королівський синій, срібло, р м

1150 грн -5% 1100 грн
Опис

Елегантний пуховик freever колір королівський синій, срібло, р М. Ціна сильно знижена! Більше світлин у личку!
Витончений і стильний пуховик...Різві такі існують? Фото на тілі В Реалі набагато крутіше, ніж на вішалці! Проліт із розміром, на величезний жаль...
Пуховики незамінні в холодну снігову зиму, і бувають найрізноманітніших фасонів: від підкреслено спортивних до елегантно стильних. Носити їх можна з чим завгодно, залежно від фасону. Але особливо гарні пуховики, що схожі на фасон класичне пальто.
Для тих, хто хоче перестрахуватися й купити якісний та модний верхній одяг для демісезону та зими не на один рік, варто звернути увагу на пуховик жіночий Freever темно-синій королівський колір зі сріблястим оздобленням. Родзинка та невибаглива деталь-стійка на магнітах. Подвійний ряд кнопок! Не розстебнеться! Найлегше! 500 грамів! Елегантна та водночас універсальна модель легко поєднується з багатьма речами гардероба. Демонструє спортивний дух і міську естетику, сучасний стиль, комфорт і максимальну практичність. Ви отримуєте неймовірно легкий (усього 500 г) і водночас досить теплий виріб, який можна носити з ранньої осені та до перших відчутних морозів. Верх із тонкої, але міцної плащової тканини добре захищає від вітру та вологи. Утеплений виріб натуральним пухом високої якості. Застібається на кнопки. Особливість моделі — асиметричні полиці пальто, дві великі накладні кишені та великий комір. У розкритому стані він формує відкладний комір, у закритому — високий комір-стійку. У самому верху застібається на магніт. Заміри: довжина рукава 64 см, НОС 58 см.
Стильний жіночий пуховик — прекрасне рішення для промоглих міської зими. Якісна синтетична тканина є непереборним бар'єром для зимових опадів, холоднечі та промоглиго вітру. Пуховик гарантує максимальний захист від низьких температур завдяки наповнювачу зі справжнього пуху. Витончений подовжений силует чудово сяде на будь-яку жіночу фігуру. Жіночий пуховик можна носити з теплим спортивним костюмом або кришталевими речами. Відмітна риса цієї моделі — високий комір-стійка.
Попри те що на календарі листопад, погода недвозначно натякає нам: зима близько. І якому б стилю в одязі ви не надавали перевагу, обійтися без пуховика в найближчі пів року навряд чи вдасться. Вибираючи цей елемент верхнього одягу, ми зазвичай орієнтуємося не лише на його зігрівальні властивості, а й на тренди. І ми маємо чудові новини: у сезоні осінь-зима — 2023/24 дизайнери пропонують стильні комфортні варіанти, які стануть основою ваших щоденних образів. Розповідаємо, які фасони пуховиків від українських брендів заслуговують на місце у вашому оновленому гардеробі.

Об’ємний пуховик
Щільно набитий пухом, комфортний пуховик вільного крою — завжди вдала ідея для прохолодних і морозних днів. Високий комір-стійка захистять від вітру, а у кишені з легкістю помістяться телефон, помада та ключі від авто. Водночас універсальна колірна гама закриє всі питання щодо стилізації пуховика: носити його можна як із джинсами baggy, худі й кросівками, так і зі шкіряними брюками, та ботильйонами на підборах.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Утеплювач:
Сезон:
Зима

Схожі товари