Всі категорії
Додати товар

Спідниця пряма чорна тонка шерсть 'etienne aigner' 44-46р

2000 грн
Опис

Спідниця в ідеальному стані. Тканина тонка (250 грамів), струмлива, еластична, глибокого чорного кольору, Посадка на талії, ззаду застібка — блискавка YKK і внутрішній хлястик із ґудзиком, по центру розріз, повністю на підкладці.

Бибкова ціна таких спідниць ~350$

Склад: 90% вовна, 7% поліамід, 3% еластан; підкладка: 98% ацетат, 2% еластан

Мерки (на бирці UK10):

напівпояс 34 см
НОС 48 см
низ 48 см
розріз 15 см
довжина 60 см

Aigner — престижна торгова марка, яка вже понад 70 років виробляє продукцію екстракласу. Цей бренд став асоціюватися з неперевершеною якістю і істинним стилем, тому вже довгі роки покупці у всьому світі вибирають куртки, пальто й аксесуари під керівництвом торгового будинку Aigner.
Люксову продукцію компанії Aigner весь світ побачив, коли в 1949 у Нью-Йорку була представлена публіці найперша колекція стильних шкіряних аксесуарів. З того моменту дизайнер Естен Айгнер почав створювати нові «вироби модного мистецтва» з елітної шкіри, а 1965 року заснував бренд зі своїм ім'ям.
Головною відмінністю цього бренда є використання винятково високоякісних матеріалів. Тканина, фурнітура та шкіра — тільки класу «Люкс». Компанія Aigner привертає свою увагу не тільки дорогими матеріалами, але й бездоганним стилем, який підходить практично для будь-якого випадку.
Упродовж 1980-х Aigner розширив асортимент своєї продукції, надавши ліцензії на годинник, ювелірні вироби та окуляри. 1990 року були видалені ліцензії на колекції жіночого та чоловічого одягу. На сьогодні цей бренд має велику популярність у всьому світі, а легендарні речі з биркою Aigner розташовані на полицях найзнаменитіших людей сучасності.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліамід Вовна Еластан
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари