Всі категорії
Додати товар

Нова спідниця-клинка чорна вовна кашемір'strenesse gabriele strehle' 48р

4000 грн
Опис

STRENESSE: ПОТУЖА РОСКЕША І ВІЛЬКОЛЕПНИЙ ДИЗАЙН

Спідниця нова в ідеальному стані, але без картонної бирки. Тканина середня, важко спадає, дуже м'яка та еластична, майже не пухнаста, насиченого чорного кольору, на підкладці. Фасон — клинка з 4 однакових клинок, що розширюються донизу. Застібка — металеві змійка YKK і ґудзик-больт із чеканкою бренда.

На оф сайті подібні стоять 399

Склад: 90% нова шерсть, 7% кашемір, 3% еластан;
подкладка: 68% ацетат, 32% ПЭ

Мерки (показан UK14):

пояс 40 см
НОС 49 см
низ 80 см
довжина 87 см
підкладка 50 см

Компанія Strenesse була заснована ще 1949 року як бізнес сім'ї Штреле. Але вже 1972 р. підприємство сім'ї перетворювалося на компанію Beklei dungswerk Strehle Gmb H&Co, на основі якого й була заснована сама компанія Strenesse AG 2000 року. Саме це дало змогу перетворитися з простої фабрики, що займалася пошиттям чоловічих пальта та костюмів, у відому всьому світі компанію, що створює модний одяг.

Strenesse AG вважається єдиним у всій Німеччині модним брендом міжнародного класу. Велика кількість відомих людей, як-от дочка нового президента США, телевідвідна та світська левиця Ivanka Marie Trump (Іванка Трамп) упродовж багатьох років віддає перевагу особливому шику цього бренда.

Бренд Strenesse набув своєї популярності завдяки сильному прагненню до унікального стилю, автентичному дизайну та абсолютній досконалості. Точний, неповторний стиль і індивідуальний підхід несуть на собі інноваційні колекції Gabriel Strehle (Габріельє Штреле), дизайнера компанії, що працює з 1973 року. Усередині сплітаються інтелекгентність і чуттєвість. Велике значення дизайнер надає якості матеріалів та інноваціям. Висока якість пошиття, унікальні матеріали та ідеальний крій — ось ті риси, які вирізняють колекції Strenesse.

Крім чоловічої лінії, бренд випускає 2 жіночі:
Strenesse Gabriele Strehle — перша лінія бренда Strenesse. Моделі створюються для витончених і вишуканих жінок, а також підійдуть діловим дамам. Серед речей: штани та спідниці, блузи та плаття, пошиті як із трикотажу, так і з джинсу.
Strenesse Blue — це зручні та практичні речі, які можна використовувати щодня. Під час пошиття одягу застосовуються тільки якісні тканини, майже всі натуральні. Для кожної нової колекції окремо розробляється взуття та аксесуари.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Кашемір Вовна Еластан
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
97% виконаних замовлень
Був

Схожі товари